"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

El PSM opina. 18/05/2005

Vatualolla...!

Supòs que ara mateix no seré gens ni mica original ni esbucaré cap trona, si repetesc aquella frase d'Abraham Lincoln que diu: «Podeu enganar tots durant algun temps, fins i tot podeu enganar alguns tot el temps, però no podeu enganar tots durant tot el temps». Sí, ja ho sé, és una cosa molt redita, aquesta, però és que no me la puc treure de sobre des que va succeir el que va succeir amb la madrilenya senyora Blanca Iglesias. I més o manco l'expressió que encapçala aquest escrit (o la seva traducció o versió a la llengua de l'imperi) degué ser la que esclafí ella, quan el PSM d'Inca començà a estirar el fil d'unes titulacions que li semblaven més que dubtoses. I estira que estiraràs sortí tota la budellada pudenta del frau, la mentida, la perllongada fal·làcia. I que valent-se d'un títol falsificat entre altres coses arribàs a fer feina a «La Puríssima», ja te conya, ja. Que no són llestes ni res, les monges! I que aquest col·legi, privat però subvencionat, a l'hora d'ara encara no l'hagi denunciada, també té ferro, som de l'opinió.

Bé, anem per parts amb punts i amb bones. Aquesta delinqüent, en base a un fraudulent títol de: «llicenciada en filosofia i lletres, secció psicologia», va estar contractada durant devers deu anys a l'IBANAT (Institut Balear de la Natura), de la Conselleria de Medi Ambient del Govern Balear. Don Jaume Font Barceló deu considerar que la cosa anava de verbes i els doblers públics que la senyora Iglesias arribà a cobrar de manera enganyosa són una fotesa sense importància. La xocolata del lloro. Sinó no s'explica que tampoc l'hagi denunciada, no és ver? O sap coses que la fan molt poderosa, aquesta. Perquè d'angelets de tortada res de res, i qui més qui manco ja ha vist torejar El Gallo, com dèiem un temps, quan les curses de braus encara no estaven mal vistes i aquests tipus d'expressions taurines eren molt corrents en el parlar.

Després va i el Batle d'Inca (aquest sí que ho ha 'dit' al jutge) i a la vegada president del Parlament, don Pere Rotger, va i la fixa (o li fixen) com a assessora municipal de la Ciutat de la Pell. Dit seriosament, eh?, que a Mallorca, anar de pell és una altra cosa. Cobrant, hem de suposar. Encara no conec cap assessor, entre cometes o sense, que sols figuri o fins i tot arribi a fer feina, i que ho faci de franc. «Con un par» que diuen ells, denuncia el Pacte de Progrés perquè li manaven feines inferiors al seu rang. Potser l'enviaren a pujar del bar de baix un talladet descafeïnat amb la llet freda, pobre dona, fotre, i això no és això. Mentre, suposà al Govern (a nosaltres) una indemnització de 3.000 euros i qui l'agafa és seva. Per Inca, és de veure, duu una estufera de no dir, una infladura cosa grossa. Fora gens ni mica de rampa se les dóna fins i tot de tenir el títol de «directora d'orquestra», ella. Tenc testimonis. Foragita, fa amples sense cap mania ni una a qualsevol col·laborador o aspirant a ser-ho, que no sigui estrictament de la seva corda ideològica, o simplement no li caigui bé. «Tu no importa et tornis a presentar per aquí, que mentre jo hi sigui res no faràs». Tenc testimonis. Manyosa sí que ho era, la dona: a les darreres eleccions municipals aconsegueix que un bon grapat de votants s'empadronin a Lluc, quan ben segur tan sols hi anaven un pic a l'any a resar una salve a la Mare de Déu. I cap problema. Hi feien falta i punt. «Sin complejos» encara amollaven aleshores els neocons. «Los Mossos d'Esquadra buscan a Blanca Iglesias para que declare por la falsificación de su título», afirmava en negreta un titular d'Ultima Hora de dia 07-05-05. Pujau aquí i veureu Portopí, que diuen els llonguets, vaig pensar, jo. Ara està molt deprimida, pobre dona, i els malalts s'han de respectar, m'enverga un del PP. I té raó. Les possibles depressions que ella ocasionà als que trepitjà i menyspreà, que es facin fotre. Mal de molts...


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: