"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 04/05/2008

Els JEN-PSM consideren que no eliminar les ART és un frau a la ciutadania.

Afirmen que aquestes àrees són una aberració des de el punt de vista de l'ordenació del territori i emparen "obscures" operacions urbanístiquesEls JEN-PSM consideren que les àrees de reconversió territorial són una aberració des del punt de vista de l'ordenació del territori i emparen "obscures" operacions urbanístiques. Els Joves d'Esquerra Nacionalista afirmen que el fet de no eliminar aquestes ART polèmiques es convertiria en un frau a la ciutadania i a la seva confiança, ja que la Fiscalia Anticorrupció està investigant i ha imputat ja a dirigents polítics a causa de la dubtosa legalitat d'aquestes ART i el conjunt del PTM.

El Secretari General dels JEN-PSM, Antoni Noguera, ha exposat que "ara és un bon moment per poder reformar immediatament el Pla Territorial tot reivindicant l'interès col·lectiu per damunt de l'individual i dels seus rendiments milionaris. La no supressió de les àrees seria un altre brindis a la corrupció. Creim amb fermesa que s'ha de dir prou i tornar a dignificar la classe política tan sacsejada pels anteriors governants de les Illes Balears. És una qüestió de bona praxi, higiene i confiança política".

Els joves nacionalistes han declarat que PP i UM haurien de donar moltes explicacions si pretenen blocar la modificació del PTM, ja que tenen portaveus seus investigats per aquesta qüestió. Precisament per aquest motiu, els joves del PSM afegeixen que seria políticament indigne que aquests dos partits posassin entrebancs a la revisió del PTM.

Els JEN-PSM afirmen que si aquestes ART no se suprimissin, seria un incompliment del pacte de Govern per part del PSOE i UM. I aleshores demanarien al BLOC que actuï en conseqüència. Finalment, els joves han incidit en el fet que el PSOE haurà de donar moltes explicacions si finalment no s'ajusta al pacte de Govern, ja que té la presidència del Consell i la clau de govern.
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: