"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 22/10/2008

Intervenci贸 de Biel Barcel贸 en el debat de pol铆tica general

El portaveu parlamentari del BLOC i secretari general del PSM-EN centra el seu discurs en la situaci贸 econ貌mica, en la reivindicaci贸 d鈥檜n finan莽ament i unes inversions estatals justs amb Balears i en la cr铆tica a la corrupci贸 pol铆tica

(M. Mielniezuk, DM)

Adjuntam la intervenci贸 d鈥檃vui del portaveu parlamentari del BLOC i secretari general del PSM-EN, Biel Barcel贸, en el debat de pol铆tica general que es duu a terme aquests dies en el Parlament.

En el seu discurs, Barcel贸 ha fet al鈥usi贸 a la situaci贸 econ貌mica actual, tot reclamant un nou model econ貌mic per a les Illes Balears sostenible, basat en el desenvolupament dels sectors econ貌mics productius i que abandoni el model especulatiu anterior.

El portaveu del BLOC tamb茅 ha reivindicat un finan莽ament just amb les Illes Balears que acabi amb l鈥檈spoli fiscal, aix铆 com un augment de les inversions estatals al nostre pa铆s. 鈥淪enyor President, 茅s imprescindible que posi per davant de qualsevol altra consideraci贸 partidista la seva condici贸 de president d鈥檜n pa铆s escanyat fiscalment i que necessita solucions urgents鈥, ha dit.

Finalment, Biel Barcel贸 ha reclamat mesures de transpar猫ncia per lluitar contra la corrupci贸 pol铆tica, en 鈥渦n dia trist per a aquest Parlament, perqu猫 dos dels deus membres s贸n a declarar davant el jutge per casos de presumpta corrupci贸鈥.

(Imatge: M. Mielniezuk, DM)
Documents

Intervenci贸 de Biel Barcel贸 en el debat de pol铆tica general (139 KB)      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: