"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 01/12/2008

El BLOC adverteix que tendr脿 "les mans lliures" si UM vota amb el PP per modificar la Comissi贸 d'Urbanisme

Considera que qualsevol modificaci贸 del Pacte haur脿 de ser consensuadaEl BLOC per Mallorca considera que la majoria progressista i nacionalista del Consell de Mallorca ha de rebutjar aquest dilluns la moci贸 presentada pel PP en qu猫 proposa modificar la composici贸 actual de la Comissi贸 Insular d'Ordenaci贸 del Terrritori, Urbanisme i Patrimoni Hist貌ric. La composici贸 d'aquesta Comissi贸 茅s un acord fruit del Pacte de governabilitat signat entre BLOC, PSOE i UM. El BLOC no s'oposa a renegociar aquest punt, per貌 considera que en qualsevol cas no pot ser modificat unilateralment per un dels membres del Pacte (en aquest cas, UM), aprofitant la moci贸 presentada pel PP.

D'altra banda, el BLOC adverteix que si UM vol modificar algun dels punts de l'acord de governabilitat, ha de convocar una reuni贸 formal de la Comissi贸 de Seguiment del Pacte. Val a dir que, si es planteja una renegociaci贸 del Pacte, el BLOC entendr脿 que es podr脿 plantejar qualsevol tema. En qualsevol cas, evidentment, una eventual renegociaci贸 de l'acord de governabilitat s'haur脿 de consensuar.

Si UM vota amb el PP aquesta modificaci贸, entendrem que tots els membres del Pacte ens veim amb mans lliures per votar aquelles iniciatives que considerin oportunes.

Per 煤ltim, el BLOC considera que el sentit del vot dels representants d'UM en la votaci贸 de la CIOTUPH en qu猫 es va aprovar la incoaci贸 de la caducitat del projecte de camp de golf de Son Baco (Campos) anava en sentit contrari de la legalitat vigent i del Pacte de governabilitat. Cal recordar que el Pacte inclo茂a la supressi贸 dels camps de golf amb oferta complement脿ria, que s贸n il鈥egals des de l'entrada en vigor de la Llei de mesures urgents per al desenvolupament sostenible de les Illes Balears.
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: