"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 01/09/2010

El PSM-EN proposa una ampliació del període d’informació pública del Pla de Reconversió de la Platja de Palma

Biel Barceló demana a Margarita Nájera “la mateixa voluntat de consens que vàrem demostrar els grups parlamentaris per aprovar la llei”El PSM-Entesa Nacionalista proposarà que s’ampliï el termini d’informació pública del Pla de Reconversió de la Platja de Palma, aprovat inicialment pel Consorci dirigit per l’exconsellera Margarita Nájera, per tal que particulars i institucions (ajuntaments de Palma i Llucmajor i Consell de Mallorca) disposin de més temps per presentar les al·legacions i els informes vinculants pertinents, respectivament. La intenció dels nacionalistes és afavorir el consens (actualment inexistent) entre les institucions polítiques, els veïnats afectats i els hotelers de la zona.

 

Els nacionalistes volen un projecte definitiu per a la reforma de la Platja de Palma que “respongui a l’interès general, sigui realment efectiu i positiu des del punt de vista social, urbanístic i turístic”, segons afirma el secretari general, Biel Barceló. “Perquè això sigui així, el procés d’aprovació del pla s’ha de fer amb transparència i ha de comptar amb un ampli consens social i polític. No es poden fer les coses amb secretismes i trepitjant ulls de poll gratuïtament amb projectes desmesurats que no responen a l’interès general, com és el cas del bulevard previst a Can Pastilla”, ha dit Barceló.

 

Biel Barceló afirma que “els grups parlamentaris ja vàrem demostrar la nostra voluntat de consens quan vàrem aprovar la llei que creava el Consorci per a la Platja de Palma, que és l’instrument jurídic que ha de possibilitar aquesta actuació. En canvi, Margarita Nájera ha concretat i ha presentat un Pla de Reconversió que no ha estat negociat ni amb els partits polítics, ni amb els veïnats ni amb els hotelers. És convenient que rectifiqui”.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: