"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 04/11/2010

El PSM-EN considera "un despropòsit" i "una vergonya" que el PP amenaci jutges, fiscals i policies

Els nacionalistes recorden que l'arxivament del cas PTM implica que no s'han pogut provar els delictes i identificar els delinqüents, no que s'hagin descartat els delictes: "les ARTs eren una barbaritat urbanística i una pilotada evident", diu Alorda 

El PSM-Entesa Nacionalista considera que les amenaces del president del PP, José Ramón Bauzá, contra jutges, fiscals i policies, és "un complet despropòsit" i "una vergonya des del punt de vista democràtic i ètic". Bauzá va avançar ahir que el partit conservador estava estudiant la presentació de querelles contra els investigadors judicials i policials que han participat en la instrucció del cas Pla Territorial de Mallorca (PTM) de presumpta corrupció, arran de l'arxivament de la causa, per haver malmès, suposadament, la imatge pública del PP.

 

El diputat nacionalista Antoni Alorda ha recordat que l'arxivament del cas PTM implica que no s'han pogut provar els delictes de corrupció investigats, i que no s'ha pogut identificar els presumptes delinqüents, però no vol dir que s'hagi descartat l'existència d'aquests delictes.

 

De fet, tant el jutge com els fiscals adverteixen que darrere les polèmiques Àrees de Reconversió Territorial del PTM (eliminades recentment pel ple del Consell) hi ha indicis de delictes de corrupció política i urbanística. "Digui el que digui el PP, les ARTs eren una barbaritat urbanística i una pilotada evident, i així ho han vist també jutges i fiscals", ha dit Alorda.

 


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: