"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 05/11/2010

La incorporaci贸 d'Assemblea per Sant Joan consolida la Federaci贸 del PSM-EN com a referent del nacionalisme progressista

Biel Barcel贸 i Catalina Gay脿 s鈥檋an mostrat molt satisfets amb la signatura de l鈥檃cord d鈥檃dhesi贸 que permetr脿 tant a l鈥檕rganitzaci贸 municipal com a la Federaci贸 nacionalista sumar forces junts ara i en el futur
La secretaria general de l’Assemblea per Sant Joan (AxSJ), Catalina Gayà, ha confirmat la incorporació de l’organització dins la Federació del PSM-EN avui amb la signatura de l’acord d’adhesió amb el secretari general del partit, Biel Barceló.

 

“Amb la incorporació de l’Assemblea per Sant Joan, la Federació del PSM-EN creix, avança i es consolida com a referent del nacionalisme progressista de les Illes Balears”. Amb aquestes paraules, Barceló ha volgut escenificar la benvinguda de l’organització al mateix temps que ha aprofitat per recordar que la federació nacionalista “sempre ha tingut les portes obertes” a la incorporació d’organitzacions polítiques de l'àmbit del mallorquinisme progressista i ecologista.

 

Barceló, a més, ha reconegut que aquest acord és un motiu de “satisfacció personal, fruit de la col·laboració entre el PSM i l’AxSJ”. Així mateix, Catalina Gayà ha afirmat que aquesta entrada de l’assemblea a la federació és el resultat de contactes durant molt de temps amb el partit.

 

“Entram perquè consideram que junts sumam forces”. Catalina Gayà ha recordat que l’assemblea general d’AxSJ d’aquest mes d’octubre va decidir entrar dins la federació i presentar-se a les eleccions municipals com a AxSJ i a les eleccions al Consell de Mallorca i el Parlament donar suport a la candidatura del PSM.

 

D’altra banda, Biel Barceló ha insistit en la presència d’altres forces d’àmbit local dins la federació, com ara la Unió d’Independents d’Artà, i ha avançat que estan en converses amb altres organitzacions per a la seva adhesió.

Documents

Acord d'adhesi贸 a la Federaci贸 del PSM-EN (212 KB)      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: