"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 11/11/2010

El PSM-EN celebra el seu 34è aniversari a Porreres

Aquest dissabte, 13 de novembre, tots els militants i simpatitzants del partit tenen una cita a Porreres on s’entregaran els tradicionals premis a entitats i on també es celebrarà la proclamació dels candidats a les eleccions del 2.011 

El PSM-Entesa Nacionalista celebra aquest dissabte 13 de novembre un acte obert a tota la militància, i tots aquells simpatitzants que hi vulguin assistir-hi, per celebrar els 34 anys de la seva fundació.

 

Una cita que servirà per fer entrega d’un obsequi als militants que fa 20 anys que ho són en reconeixement per la seva entrega i dedicació al partit. Durant la celebració també es durà a terme l’entrega dels tradicionals premis a entitats i persones que han demostrat una tasca enriquidora i molt productiva en els àmbits del Medi Ambient i el Territori, la Solidaritat i la Cooperació, així com en defensa de la Llengua i la Cultura catalanes.


L’acte d’aniversari, a més, servirà per celebrar amb la militància la proclamació de Biel Barceló, Joan Font i Antoni Verger coma candidats del PSM-EN a les eleccions del Parlament de les Illes Balears, el Consell de Mallorca i l’Ajuntament de Palma per als comicis del proper 22 de maig de 2.011.

 

L’acte s’iniciarà a les 20 hores a l’Auditori de Porreres.

 

 


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: