"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 12/11/2010

Antoni Verger respon a les preguntes dels ciutadans al Xat de Diario de Mallorca

El secretari general del PSM-EN de Palma i Director General de Mobilitat va acudir aquest dijous a una cita al diari per contestar i resoldre tots els dubtes sobre el tramvia i la política municipal 

El traçat del tren-tram i el projecte del tramvia de Palma van ser els dos temes que van copsar aquest dijous l’atenció dels ciutadans que es van connectar ahir al xat del Diario de Mallorca. El Director General de Mobilitat del Govern i Secretari General del PSM de Palma, Antoni Verger, va respondre ahir a aquestes qüestions i altres relacionades amb la política municipal.

 

De fet, alguns internautes van interpel·lar a Verger sobre les garanties de futur de la nova coalició que ha signat el PSM amb IniciativaVerds. En aquest sentit, Verger va recordar que es tracta de la coalició “hereva del BLOC, composada per la gent que sempre ha cregut en un projecte netament d’esquerres, ecologista i sobiranista, obert, plural i integrador”.

 

Però, principalment, Verger va respondre a qüestions relacionades amb el projecte del tramvia de Palma i les obres de la connexió de Manacor i Artà. En aquest sentit, va reconèixer que per a la Conselleria de Mobilitat “és prioritari que la connexió Manacor-Artà estigui finalitzada para final de 2011”.


A continuació podeu visualitzar totes les preguntes i respostes del xat, així com la notícia que avui publica el Diario de Mallorca al respecte.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: