"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 17/11/2010

La Sibil·la és Patrimoni Immaterial de la Humanitat gràcies al PSM

El conseller insular de Cultura, Joan Font, ha defensat davant la UNESCO el valor d’aquest cant mil·lenari que segueix viu a les esglésies de Mallorca 

Ja és una realitat. El cant de la Sibil·la ha estat declarat Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO. Una delegació del Consell de Mallorca, encapçalat pel conseller de Cultura, Joan Font, i el director insular, Biel Cerdà, ha viatjat aquesta setmana fins a Nairobi, Kenya, per defensar la candidatura amb el suport de tots els mallorquins i mallorquines.

 

“La protecció del cant litúrgic medieval és un valor afegir per a Mallorca. És una manifestació cultural de la nostra llengua i la nostra cultura, i ara s’ha reconegut internacionalment”. Joan Font, que va realitzar la seva intervenció en català, va manifestar davant el comitè intergovernamental que s’ha de continuar fent feina per la seva recerca i protecció.

 

De la mateixa manera, des del PSM volem felicitar els impulsors de la candidatura que ha dut els Castellers a ser declarats també Patrimoni Immaterial de la Humanitat. Un reconeixement que es fa extensiu a les dues colles existents a Mallorca, els Castellers de Mallorca i els Al·lots de Llevant.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: