"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 19/11/2010

Els “opinòmetres” de Marratxí en castellà i valencià

Joan Francesc Canyelles denuncia que les màquines per recollir l’opinió de la gent sol es poden utilitzar en les dues llengües 

El PSM de Marratxí ha publicat aquesta setmana al Diari de Balears les proves que certifiquen que l’Ajuntament del municipi ha instal·lat els “opinòmetres” en llengua castellana i en la modalitat valenciana. Joan Francesc Canyelles, portaveu del PSM a Marratxí, es pregunta si el batle i president del PP balear, José Ramon Bauzà està realment en contra de la unitat del català.

 

“No defensava que aquí parlam el mallorquí, el solleric, el formenterenc, l'eivissenc de Santa Eulària del Riu, el ciutadellenc, el binissalemer i no sé quantes llengües més? Ens farà tornar bolletes", exclama Canyelles.

 

A més, recorda que fa poques setmanes el mateix Bauzà va tombar dues mocions presentades pel PSM al consistori, una a favor de la unitat de la llengua catalana i l’altra per demanar a l’equip de govern que compleixi la Llei de Normalització Lingüística.

 

Aquest “opinòmetres” van ser instal·lats ara fa una setmana amb un cost de 46.800 euros i amb un finançament a càrrec del Fons Estatal d'Inversió, tot amb l’objectiu d’impulsar la democràcia participativa, acostar la informació del municipi al ciutadà, i ajudar l'equip de govern en la presa de decisions.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: