"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 19/11/2010

Dia Internacional de l’Escriptor Empresonat

Normando Hernàndez és l’escriptor refugiat a Palma que la regidoria de Cultura ha presentat coincidint amb aquesta commemoració internacional 

La regidoria de Nanda Ramon ha presentat l’escriptor i periodista cubà Normando Hernàndez aquesta setmana coincidint amb el Dia Internacional de l’Escriptor Empresonat. L’àrea de Cultura ha posat en valor el treball d’aquest escriptor que viu a l’Estat espanyol exiliat amb la seva família després de ser alliberat aquest passat mes de juliol d’una presó cubana.

 

Hernàndez va ser detingut i empresonat l’any 2.003 a la seva ciutat natal, Camagüey, a Cuba, junt amb 74 periodistes més que el govern cubà considerava dissidents. Va ser sentenciat a 25 anys de presó per fer públiques les condicions de control dels serveis a Cuba i per criticar la gestió del govern en temes com turisme, cultura, agricultura i pesca.

 

El passat juliol va ser alliberat i traslladat a Madrid gràcies a les negociacions que ha dut a terme el govern cubà, l’església catòlica i el ministeri d’Afers Exteriors espanyol.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: