"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 17/12/2010

Xesc Morell i Catalina Mas candidats del PSM-EN a la batlia de Campanet i Petra

Els nacionalistes de Campanet aspiren a revalidar la majoria en aquest feu històric, per tal de recuperar la batlia i poder “fer front a la crisi econòmica i social que també pateixen els municipis”

 

El secretari general del PSM-Entesa Nacionalista, Biel Barceló, va presentar el passat cap de setmana a Xesc Morell com a candidat nacionalista a la batlia de Campanet, i a Catalina Mas com a candidata a la batlia de Petra. En les dues presentacions, tots dos han estat acompanyats per membres de les agrupacions locals del PSM-EN i de l'Executiva dels nacionalistes.

 

Per una part, cal recordar que en Morell ha estat batle del municipi durant els primers anys del mandat, i actualment és tinent de batle. El candidat nacionalista va agrair el suport dels seus companys d’agrupació, i va afirmar que es presenta amb l’objectiu de “revalidar la majoria del PSM-EN” al consistori campaneter i recuperar la batlia. “Hem de fer front als reptes actuals, especialment la crisi econòmica que també pateixen els municipis”. Morell es proposa treballar la propera legislatura per tal de continuar millorant els serveis municipals als ciutadans.

 

Biel Barceló va destacar que Campanet “ha estat històricament un dels feus més importants del PSM-EN, i ho continuarà essent els propers anys”. El secretari general dels nacionalistes va afirmar que el partit ha iniciat un procés participatiu per a elaborar el programa electoral, tant en l’àmbit de Mallorca com als diferents municipis. “El nostre objectiu és revalidar majories progressistes i nacionalistes per poder donar respostes al repte principal que tenim, que és fer front a la crisi econòmica i social que patim”.

 

D’altra banda, Catalina Mas també ha estat presentada públicament com a candidata del PSM-EN a la batlia de Petra. L'actual batlessa de Petra serà la candidata del PSM-EN a revalidar el càrrec en les properes eleccions municipals de maig de 2011.

 

 

Els nacionalistes petrers van anunciar la candidatura de Mas en el decurs del tradicional sopar de matances, celebrat aquest dissabte passat.El sopar, al qual acudiren prop de 250 persones, va comptar també amb la presència del secretari general del PSM-EN i candidat a la presidència del Govern, Biel Barceló, i del candidat nacionalista a la presidència del Consell i exbatle de Petra, Joan Font.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: