"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 14/02/2011

El PSM-INICIATIVAVERDS presenta al·legacions per recuperar el projecte de la Via Connectora pactat el 2008

El líder de la coalició coalició d'esquerres, nacionalista i ecosocialista de Palma, Antoni Verger, sí considera rellevant les paraules del president del Govern, Francesc Antich, i la presidenta del Consell de Mallorca, Francina Armengol, quan van assegurar ara fa tres anys que es tractava d’una carretera convencional i no una autopistaEl candidat de la coalició a la batlia de Palma i secretari general del PSM de Ciutat, Antoni Verger, i el vicecoordinador d’INICIATIVAVERDS, Antoni Seguí, han entregat avui al registre del Consell de Mallorca les al·legacions en nom de la coalició de Palma per tal de reconduir el projecte de construcció de la via connectora per tal que s’ajusti a l’acord al que va arribar dins el pacte de govern l’any 2008.

 

“Compartim la necessitat de millorar els accessos a Palma però no podem consentir la transformació radical que ha sofert el disseny del projecte”. Verger reconeix la importància d’agilitzar els accessos a Ciutat però assegura que no a qualsevol preu, ja que assegura que el projecte presentat pel departament d’Obres Públiques ”s’ha convertit en una autèntica autopista”.

 

“No podem consentir aquest impacte paisatgístic i el consum de territori que suposa el projecte actual. Per això presentam al·legacions per tal de replantejar dels criteris de disseny de la via connectora en tots els trams, al mateix temps que consideram imprescindible que el projecte es sotmeti a la consideració de la Comissió Balear de Medi Ambient d’acord amb l’annex 2 de la llei d’impacte ambiental 11/2006, també en tots els seus trams”. 

 

“Confiam en el redimensionament de la via per evitar el greu impacte ambiental, territorial i paisatgístic que suposa l’actual projecte de la via connectora, però tal i com preveia el previst des del 2008”.

 

El líder de PSM-INICIATIVAVERDS de Palma ha recordat davant els mitjans de comunicació que tant el president del Govern, Francesc Antich, durant una sessió parlamentària, com la mateixa presidenta del Consell durant la presentació inicial del projecte, tots dos durant l’octubre de 2008 van assegurar que es tractava d’un carretera convencional desdoblada. “No sabem què ha passat durant aquest temps perquè ara s’hagi transformat radicalment el projecte, i confiam en replantejar el projecte actualment en licitació perquè nosaltres sí consideram rellevants les paraules del president Antich i el que va dir la presidenta del Consell de Mallorca”.


Documents

Al·legacions PSM-INICIATIVAVERDS (46 KB)      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: