"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 21/02/2011

El PSM i Entesa per Mallorca signen un acord que enforteix el projecte nacionalista i progressista

Els líders dels dos partits, Biel Barceló i Biel Huguet, han materialitzat avui la primera passa d’un procés de confluència entre les principals forces de l’esquerra mallorquinista que té visió de futur més enllà dels comicis del mes de maigEl PSM i Entesa per Mallorca han signat avui el document de l’acord per a un projecte de futur valent i ambiciós que deixa enrere el passat i mira el futur amb la confiança de seguir consolidant l’espai del mallorquinisme polític progressista que representen els dos partits.

 

Biel Barceló, secretari general del PSM-EN, i Biel Huguet, president d’Entesa per Mallorca, han explicat públicament els principis d’aquest acord que passen per defensar conjuntament un projecte polític "que dóna resposta a la greu crisi econòmica i social que vivim, mentre retornarà la credibilitat de les institucions i en la participació política".

 

 

“Avui presentem l’acord polític que assenta les bases per a la unificació de l’espai nacionalista i mallorquinista”. Biel Barceló ha reconegut queaquesta suma d’Entesa per Mallorca a la coalició ja establerta entre el PSM-EN i INICIATIVAVERDS, “és la garantia per a conformar governs plurals, progressistes i ecosocialistes, perquè som la tercer força política de Mallorca i les Illes Balears, la única capaç de fer front al bipartidisme empobridor dels partits espanyols”.

 

A més, Barceló ha assenyalat que la fita que avui s’ha presentat és la conseqüència d’un procés intern, ara ja madur, a partir del qual s’estableix un projecte de coalició amb Entesa però que “ens durà en un futur proper a la confluència i la reunificació d’aquest espai mallorquinsta i nacionalista”.

 

Per la seva part, el president d’Entesa per Mallorca, Biel Huguet, ha incidit en què aquest és “un acord amb vocació de servei al país, lliure de quotes i interessos partidistes, fruit de la convicció i fet des de la generositat i la confiança mútua”. 

ť
Documents

Acord PSM-EN i Entesa per Mallorca (48 KB)      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: