"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 24/02/2011

Bauzá ha perdut la legitmitat davant els marratxiners i marratxineres

Joan Francesc Canyelles insta al batle del municipi a compensar els marratxiners per la seva manca d’ètica en la gestió dels doblers públics per haver cobrat una dedicació exclusiva que no complia 

El grup municipal del PSM-EN considera que el batle de Marratxí, José Ramon Bauzá, ha renunciat “tard i malament” a la dedicació exclusiva com a balte, per la qual ha cobrat 65.000 euros bruts anuals i que no complia. El regidor nacionalista Joan Francesc Canyelles insta a Bauzá a assumir la seva responsabilitat davant els ciutadans de Marratxí davant la pèrdua de legitimitat per haver cobrat uns doblers públics que no li corresponen durant un any i mig.  

 

“Amb prou feines va a l’Ajuntament un dia a la setmana”. Canyelles ha intervingut en el ple que l’Ajuntament ha celebrat aquesta setmana, i on el regidor ha recordat la manca de capacitat del batle per gestionar els doblers públics i d’oferir una dedicació mínima administració local.

 

“Consideram imprescindible que el batle dediqui tot els seus esforços al municipi de Marratxí i consideram injust que els ciutadans de Marratxí, de tots els colors polítics, paguem la dedicació exclusiva del batle i que aquest s’hagi dedicat tot aquest temps de forma partidista a tasques del Partit Popular de Balears, i sobretot des de l’entrada com a diputat, ara fa dues setmanes”.  El regidor nacionalista es mostra satisfet per la renúncia, lògica i responsable, de Bauzá però considera que ha estat una decisió forcada per la ciutadania i el grup municipal del PSM-EN.

 

Canyelles ha interpel·lat a Bauzá sobre la possibilitat de tornar els doblers públics que ha cobrat en concepte de dedicació exclusiva tot i ser inexistent des de l’assumpció del càrrec de president del PP balear, ara fa prop d’un any i mig. Canyelles, però, no ha rebut cap resposta, tot i la insistència.

 

El PSM exigeix al batle del municipi que compensi els marratxiners i marratxineres i retorni els doblers que ha estat cobrant per una dedicació que mai ha estat exclusiva. Cal recordar que el grup municipal nacionalista ja va presentar la setmana passada una moció per exigir la renúncia voluntària a aquests doblers, just el dia en què Bauzá va jurar l’acta de diputat al Parlament de les Illes Balears.


Documents

Intervenció Joan Francesc Canyelles (27 KB)      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: