"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 25/02/2011

El PSM-EN celebra la protecció definitiva de Son Bosc i totes les zones humides de les Illes Balears

La Conselleria de Medi Ambient i Mobilitat ha rebut el suport avui al Consell de Govern per aprovar el Pla Hidrològic de Balears i l’ampliació de la Zona d’Especial Protecció per a les Aus de s’Albufera de MallorcaEl Consell de Govern ha aprovat avui aquestes dues propostes impulsades pel departament de Biel Vicens per tal de seguir protegint el territori i el paisatge de les Illes Balears davant els intents de construir infraestructures que tan sols responen a interessos empresarials i que pretenen destruir l’ecosistema del nostre territori.

 

El PSM-EN celebra l’aprovació del Pla Hidrològic de les Illes Balears que permetrà, entre moltes altres coses, establir un catàleg de zones humides i protegir-les. En aquest sentit, els nacionalistes ho valoren molt positivament perquè suposa la protecció d’una de les zones humides més important de Palma, amenaçada per la construcció d’un centre comercial de grans dimensions, com és Ses Fontanelles.

 

Al mateix temps, l’ampliació de la Zona d’Especial Protecció per a les Aus de s’Albufera implica la protecció definitiva de la zona de Son Bosc, i per tant el blindatge definitiu a les obres de construcció de l’enèsim camp de golf de Mallorca.

 

Aquestes dues fites demostren un cop més la feina ben feta per part de la Conselleria de Medi Ambient i Mobilitat pel que fa al canvi de model global de territori, basat en la conservació dels ecosistemes i posant en valor els espais naturals que caracteritzen el paisatge de les illes.

Enllaços

Vídeo dels acords del Consell de Govern (25/02/2011)
Detalls del Pla Hidrològic i la ZEPA a la pàgina web de la Conselleria


Documents

PSM INFORMA Son Bosc i Pla Hidrològic (76 KB)      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: