"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 24/02/2011

En marxa el projecte "Mur de la memòria"

La regidoria de Cultura, Joventut, Patrimoni i Política Lingüística presenta aquest projecte que permetrà recuperar la memòria de les víctimes del feixisme i preveu recollir el nom de prop de 1.600 persones al Cementiri Municipal de PalmaL'Ajuntament de Palma ha posat en marxa el projecte “Mur de la Memòria”, un memorial de reconeixement a les víctimes de la repressió feixista a Mallorca. Aquest dijous, coincidint amb la commemoració de l'afusellament del darrer batle republicà, Emili Darder, la regidora Nanda Ramon ha inaugurant el primer d'un conjunt escultòric que s'ubicarà al mateix lloc del cementiri on les tropes franquistes van matar el batle. Ramon ho ha fet junt amb la presidenta de la Funerària, Begonya Sánchjez, i la presidenta de l'Associació per a la memòria històrica, Maria Antònia Oliver.

 

El marc d’aquest projecte l’Associació Memòria de Mallorca ha elaborat una base de dades que recull 1.569 registres de víctimes de la repressió feixista relacionades amb Mallorca.

 

Per la complexitat i dificultats de la investigació, la relació i dades que s’aporten no són definitives. Per aquest motiu, Memòria de Mallorca autoritza la publicació d’aquest cens de víctimes a la web de la Regidoria de Cultura amb la finalitat de crear un canal d’informació i comunicació per esmenar possibles errades, incorporar noves dades i/o sol•licitar més informació.

Clica aqui per consultar la base de DADES


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: