"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 07/07/2011

PSM-IV-ExM: tancar RTVM seria un “greu error” perquè enviaria més de 100 persones a l’atur i suposaria un “atac” a la indústria audiovisual

Dirigents de la coalició acudeixen a Lloseta a la festa organitzada per la continuïtat de l'ens, en solidaritat amb els treballadorsLa coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa considera que el tancament de RTVM seria un “greu error” que enviaria més de 100 professionals qualificats a l’atur i suposaria “un cop molt dur per a la indústria audiovisual del país”.

 

Els portaveus dels grups de PSM-IV-ExM al Parlament i al Consell de Mallorca, Biel Barceló i Joan Font, han rebutjat els arguments del Partit Popular, basats en el suposat estalvi que implicaria la supressió de l’ens públic. “Incrementar les llistes de l’atur i atacar un sector econòmic que necessita suport com és l’audiovisual, que genera valor afegit, dóna feina a professionals qualificats i no consumeix territori, no és precisament la millor mesura en temps de crisi”, han dit.

 

Els nacionalistes i ecosocialistes consideren que el PP està “entrampat”, perquè va prometre en campanya electoral que tancaria RTVM. Però han fet una crida als conservadors perquè “reconsiderin” una mesura tan dràstica.

 

Barceló i Font han recordat que l’actual direcció de RTVM ha fet durant tot el mandat 2007-2011 una excel·lent gestió al capdavant de l’ens, que presenta una situació financera perfectament sanejada, sense deute. “El PP està a punt de tirar al fems tota la feina que s’ha fet en el aquest passat mandat per racionalitzar la gestió de RTVM”.

 

D'altra banda, dirigents de la coalició de nacionalistes i ecosocialistes han assistit a la festa organitzada per la direcció de RTVM per reivindicar la continuïtat de l'ens. La festa es va celebrar a Lloseta el passat dissabte, i hi varen acudir més de 1.000 persones que es varen solidaritzar amb els treballadors de la televisió i la ràdio públiques insulars.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: