"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 23/07/2011

PSM-IniciativaVerds de MarratxĂ­ exigeix al batle reduir les seves retribucions

El grup municipal que encapçala Joan Francesc Canyelles considera de justícia que el batle i els regidors de l’equip de govern s’apliquin les mateixes mesures d’austeritat que la resta de regidorsLa coalició PSM-IniciativaVerds de Marratxí ha registrat una moció per tal de debatre durant el proper ple, previst per al dia 26 de juliol a les 9h, la necessitat de reduir un 10% les retribucions que perceben el batle, els regidors amb règim de dedicació exclusiva i els càrrecs de confiança.

 

Cal recordar que en el passat plenari del mes de juliol, l’equip de govern va aprovar reduir les retribucions dels portaveus i dels regidors dels grups a l’oposició un 24 % manco. En canvi no s'ha aplicat cap tipus de mesura d'austeritat o reducció de les retribucions que perceben el Batle (60.513,85 € anuals) ni dels regidors amb dedicació exclusiva (47.572,21 € anuals), ni tampoc dels 7 càrrecs de confiança (entre 32.481,99 € i 48.370,94 € anuals).

 

Joan Francesc Canyelles, portaveu del grup municipal del PSM-Iniciativaverds considera imprescindible que el Batle de Marratxí, els regidors amb règim de dedicació exclusiva i els càrrecs de confiança donin exemple a la ciutadania i també adoptin mesures d'austeritat a les retribucions que perceben ja que són les més quantitatives.


Canyelles considera injust i poc exemplar l’aptitud del Partit Popular, concretament del Batle i els seus regidors que prediquen que s’han d’aplicar retallades i mesures d’austeritat per fer front al dèficit galopant de l’Ajuntament de Marratxí i per a ells mantenen retribucions desmesurades pel temps de crisi que vivim.


Per aquest motiu, el PSM-Iniciativaverds, proposa una baixa de les indemnitzacions i retribucions de tots els membres del consistori i càrrecs de confiança del 10 %.

 

ť
Documents

(66 KB)      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: