"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 24/07/2011El PSM-EN i els JEN-PSM assisteixen al Dia de la Pàtria Galega

Magí Moranta assegura que la diada d'enguany “és una clara aposta per marcar una alternativa davant la manca de propostes reals dels dos grans partits estatals i amb una clara implicació amb l'actual crisi econòmica i social”

 

Membres del PSM-Entesa Nacionalista i dels Joves d'Esquerra Nacionalista-PSM s'han traslladat a Galícia per participar en els actes de celebració del Dia de la Pàtria Gallega convidats per BNG prevists per aquest diumenge 24 i dilluns 25 de juliol.

 

El membre de l'executiva del PSM-EN i responsable de la Secretaria de Relacions Polítiques, Magí Moranta, assegura que la diada d'enguany, sota el lema “Estamos por Galiza, a favor do pobo. Soberania, Democracia e Traballo”, “és una clara aposta per marcar una alternativa davant la manca de propostes reals dels dos grans partits estatals i amb una clara implicació amb l'actual crisi econòmica i social”.

 

Moranta assisteix a la convidada del Bloque Nacionalista Galego junt amb membres del JEN-PSM, i està previst que assisteixin al tradicional homenatge que es fa a Rosalia de Castro i a Castelao al panteó dels gallecs il·lustres.

 

Una cita que a més permetrà que els representants dels nacionalistes mallorquins puguin participar a la trobada de delegacions polítiques que han estat convocades així com a la manifestació anual prevista per demà dilluns i que finalitzarà amb el míting a la Plaza da Quintana.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: