"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 25/07/2011

PSM-IniciativaVerds de Marratxí considera que el canvi en l’horari dels plens dificulta la transparència i la participació ciutadana

El portaveu del grup municipal, Joan Francesc Canyelles, presenta una moció per instar a l’equip de govern a rectificar i tornar a celebrar les sessions a les 20:00 horesLa coalició PSM-IniciativaVerds de Marratxí rebutja que el PP hagi canviat l’hora de celebració de les sessions plenàries, passant de les 20 hores del vespres a les 9 hores del dematí. El portaveu del grup municipal ha registrat una moció per instar a l’equip de govern a rectificar i recuperar l’horari tradicional per tal de facilitar l’assistència de tots els veïns.

 

“Les sessions a primera hora del dematí dificulten l’assistència de la majoria dels marratxiners i marratxineres que desitgin acudir-hi per trobar-se enmig de l’horari habitual de treball”. Canyelles insta a l’equip de govern a convocar la propera sessió els darrers dimarts de cada mes però a les 20 hores “per garantir la participació ciutadana com a element fonamental de la democràcia”.

 

En el mateix sentit, el portaveu municipal defensarà en el plenari de demà una altra moció per tal de reclamar equitat i justícia al batle i els seus regidors de l’equip de govern davant la retallada del 10 % de totes les indemnitzacions i retribucions que s’han aplicat a tots els membres del consistori, excepte a l’equip de govern.

 

“És injust i poc exemplar l’actitud del PP davant l’austeritat que tant han proclamant però que sembla que no és digna per a tots els regidors, així com per la seva decisió de canviar els horaris dels plens ja que afecten directament als ciutadans, minvant la seva participació en la vida política municipal”.

Enllaços

Blog del portaveu municipal Joan Francesc Canyelles


Documents

Moció sobre els horaris dels plena de Marratxí (63 KB)      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: