"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 27/07/2011

Antoni Alorda: “El PP atempta contra l’oficialitat del català i fomenta la divisió social”

La coalició PSM-IV-ExM respon a la proposta de l’equip de govern de suprimir el requisit del català de la Llei de Funció Pública assegurant que és antiestatutària i que va en contra del consens socialEl diputat de la coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa ha valorat molt negativament l’esborrany que el PP ha fet arribar als sindicats per tal d’introduir modificacions legals per tal que el català deixi de ser un requisit en l’accés a la funció pública.

 

“És un míssil intolerable que ha llençat el Govern i que va en contra d’un ampli consens social”. Antoni Alorda considera que el PP pretén menysvalorar el català i demostra que no assumeix ni reconeix el català com a llengua oficial de les Illes Balears.

 

 El diputat del grup PSM-IV-ExM i Més per Menorca lamenta que el primer projecte legislatiu del Govern sigui per trencar el consens social amb un tema tan estructural com la llengua, i no es dediqui a resoldre la situació de crisi econòmica.

 

“Crea batalla i discussió”. Per això, la coalició ha fet una petició pública al PP perquè rectifiqui i reconsideri totes les reflexions polítiques, jurídiques i sobretot les socials, que desaconsellen dur endavant una proposta com aquesta. “En qüestions estructurals de la societat com és la llengua, un Govern per molt que canviï de signe polític (fet plenament democràtic) ha de tractar aquests temes amb especial prudència”.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: