"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 30/07/2011

El PP dinamita la imparcialitat aconseguida a IB3

La coalició PSM-IV-ExM considera inacceptable el nomenament del conseller de Presidència com a director general de l'ens públic i l'acusa de comissari polític davant les properes eleccions generals 

PSM-IniciativaVerds-Entesa titlla d'infame la decisió del Govern de posar el capdavant de l'ens públic IB3 un membre de l'equip de govern perquè implica la politització total i directa de la direcció general de l'ens.

 

En aquest sentit, la coalició nacionalista i ecosocialista considera inacceptable el Decret Llei aprovat ahir pel Consell de Govern perquè destrueix tot els esforços realitzats durant aquesta legislatura passada per tal que l'ens públic es lliurés de tots els llasts d'interessos polítics que arrossegava des de la seva creació.

 

PSM-IV-ExM considera que aquesta decisió és molt greu i un risc inacceptable contra la necessària imparcialitat de la informació i la programació de la radio i la televisió públiques. Tenint en compte el procés i les formes en què el PP està duent a terme el tancament de RTVM, aquest és un fet que agreuja encara més l'escenari audiovisual de les illes i el redueix fins a convertir-lo en un instrument directe del poder del Govern. Una situació pròpia d'estats antidemocràtics.

 

L'executiu de Bauzà demostra, a més, amb aquest nomenament, la manca de capacitat i voluntat política per arribar a consensos, ja que aquesta mateixa setmana va ser el PP qui va anul·lar una reunió prevista amb l'oposició per tal de parlar, discutir i proposar candidats per ocupar el càrrec de director general de l'ens públic. El Govern ha dinamitat el procés de consens i imparcialitat.

 

Així, la coalició veu com el PP en poques setmanes gira damunt davall tot el consens aconseguit durant la darrera legislatura per tal d'oferir als ciutadans de les illes una radio i una televisió públiques de qualitat i plural.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: