"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 01/08/2011

El Govern incorre en una irregularitat temerària al no pagar les cotitzacions dels funcionaris

El grup parlamentari ha sol·licitat el llistat dels pagaments de juliol i agost per comprovar si s’han dut a terme i anima a tots els funcionaris a denunciar els impagaments que detectin 

El PSM-IniciativaVerds-Entesa alerta que si l’executiu és capaç d’aplaçar el pagament de les cotitzacions dels funcionaris de les Balears està donant un exemple pèssim perquè totes les empreses que estan passat dificultats econòmiques segueixin el seu comportament i evadeixin i retardin el pagament d’una obligació tan important que hi ha contreta, no amb l’estat, sinó amb el ciutadans en el seu conjunt.

 

PSM-IniciativaVerds-Entesa segueix reclamant el document que detalli el contingut del Pla de Sanejament del Govern, perquè considera que aquest pla no preveia aquesta actuació irregular i temerària. Perquè si fos així, el govern espanyol seria còmplice d’un fet tan greu com aplaçar el pagament a la Seguretat Social.

 

Davant la informació publicada aquest dilluns per un mitjà de comunicació sobre la intenció del Govern de retardar-ho sense data, el grup parlamentari de PSM-IV-ExM ha sol·licitat el llistat dels pagaments de les cotitzacions dels funcionaris dels mesos de juliol i agost per comprovar si s’ha efectuat o no. En aquest sentit, la coalició anima a tots els funcionaris a denunciar el Govern per impagament si confirmen que no s’han pagat les seves cotitzacions.

 

Els nacionalistes i ecosocialistes continuen exigint al Govern que faci públic el Pla de Sanejament que l’estat espanyol ha aprovat per conèixer l’abast de les mesures que té previst dur a terme l’executiu. Amb tot, la coalició confia que rectifiqui en aquest assumpte i faci efectius els pagaments de les cotitzacions i eviti posar en perill l’estabilitat de la Seguretat Social, ja que donant un exemple tan dolent, el sistema podria entrar en fallida.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: