"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 01/08/2011

PSM-IV-ExM sol路licita la convocat貌ria urgent de la Comissi贸 de Control de RTVIB

El grup parlamentari anuncia que si el Govern no rectifica el nomenament d鈥橝nt貌nio G贸mez com a director general de l鈥檈ns, els representants de la coalici贸 presentaran la seva dimissi贸 dins el Consell d鈥橝dministraci贸 

PSM-IniciativaVerds-Entesa manifesta la seva oposició al nomenament del conseller de Presidència del Govern, Antonio Gómez, com a director general de l’Ens Públic de Radio i Televisió de les Illes Balears. I davant la reafirmació del president Bauzà en aquesta decisió, el grup parlamentari ha registrat avui al Parlament la sol·licitud per tal de convocar de forma urgent la Comissió de Control de l’ens de RTVIB.

 

La coalició considera urgent i necessari que el Govern rectifiqui aquest atac antidemocràtic a la imparcialitat de la radio i la televisió públiques de les illes.

 

La gravetat de la situació és tan important que els representants de la coalició dins el Consell d’Administració anunciaran demà, durant la reunió que hi ha prevista, la seva intenció de dimitir si el Govern no rectifica i desfà el camí emprés amb el nomenament d’un càrrec de l’executiu al capdavant de l’ens públic.

 

El grup parlamentari segueix obert a dialogar i mantenir les reunions que siguin necessàries per elegir amb el consens de tots els grups un nou director d’IB3 que es caracteritzi pel rigor i la imparcialitat professional que requereix aquest càrrec.

 

Documents

Sol路licitud convocat貌ria urgent de la Comissi贸 de Control de RTVIB (1145 KB)      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: