"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 02/08/2011

Miquel Ensenyat és la proposta del PSM per encapçalar la candidatura al Congrés dels Diputats

L'executiva nacionalista ha acordat proposar el conseller insular i batle d'Esporles, amb el consens dels socis de la coalició, per concorre a les eleccions generals del 20NAquest dilluns s'ha reunit l'executiva del PSM-Entesa Nacionalista per tractar amb un únic punt de la trobada l'elecció d'un candidat per a les properes eleccions generals convocades pel proper 20 de novembre. La conclusió de la darrera executiva nacionalista de l'estiu ha estat proposar Miquel Ensenyat com a candidat.

 

Aquest és un pas més dins el procés per a l'elecció oficial. Resta que el Consell de Direcció Política del PSM avali la proposta, un fet que previsiblement es produirà el proper dia 3 de setembre. A continuació, Miquel Ensenyat serà presentat oficialment junt amb els altres socis de la coalició, IniciativaVerds i Entesa per Mallorca.

 

De fet, el batle d'Esporles i recent nomenat conseller insular és un candidat de consens, aprovat pels socis de la coalició.

 

Arran de la convocatòria avançada de les eleccions generals, el portaveu de la coalició i secretari general del PSM-EN, Biel Barceló, ha reconegut que el president del govern espanyol s'ha vist obligat a fer-ho davant una legislatura esgotada, plena de decisions equivocades que han posat en perill l'estat del benestar. Els reiterats incompliments de Zapatero dels compromisos amb les Balears, a més, fan valorar aquest avançament com a positiu.


En aquest sentit, Barceló es mostra convençut d'aconseguir la representació necessària al Congrés dels Diputats perquè les Balears tinguin una veu independent i deslligada del bipartidisme espanyol.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: