"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 06/02/2012

Ara el PP vol un “pla d’impuls al sector audiovisual”

Biel Barceló critica el “cinisme” dels conservadors, que “han destruït la indústria audiovisual i centenars de llocs de feina en el sector” i ara presenten una iniciativa parlamentària per impulsar-loEl portaveu parlamentari del PSM-IniciativaVerds-Entesa, Biel Barceló, ha criticat el cinisme del PP, formació que ha presentat una proposició no de llei que es debatrà en el plenari de demà en la qual pretén instar el Govern a “dissenyar i posar en marxa un pla d’impuls al sector audiovisual”. Barceló afirma que “el PP ha destruït el sector audiovisual i centenars de llocs de feina en aquesta indústria, eliminant RTVM, suprimint ajuts a la producció audiovisual... i ara descobreix que es tracta d’un ‘nou jaciment d’ocupació amb potencial de creixement’. És d’un cinisme i d’una hipocresia enormes”.

 

Barceló ha explicat que el grup parlamentari ha presentat una esmena a la proposició no de llei del PP, en la qual proposa afegir el següent punt:

 

“En aquest sentit, el Parlament de les Illes Balears insta el Govern que, com a primera passa, faci un gir de 180 graus en la seva política audiovisual:

 

a) Que recuperi els ajuts a la producció audiovisual de les Illes Balears que va desconvocar, intempestivament, l’any 2011.

b) Que satisfaci a les productores els treballs que els hi deuen.

c) Que recuperi la línia de produccions pròpies a IB3.

d) Que faciliti la recuperació de RTVM.

e) Que rectifiqui la ingerència política en els nomenaments dels directius d’IB3, començant per declarar la incompatibilitat del Conseller de Presidència com a director en funcions de l’ens.” 


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: