"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 18/10/2013

PSM-Entesa celebra una bunyolada verda amb més 400 persones

Antoni Verger, portaveu dels nacionalistes de Ciutat, va donar el sus a la ballada amb un missatge de força i resistència contra les envestides d’un PP “ranci que vol destruir qualsevol cosa que tingui a veure amb el català o la nostra identitat com a poble” 

El PSM-Entesa de Palma va organitzar avui vespre una bunyolada i una ballada per compartir amb tots els palmesans un vespre animat i festiu amb motiu de la celebració de Les Verges. Més de 400 persones van acudir a la plaça España de Palma per sumar-se a la festa, menjar bunyols, beure vi dolç i ballar ball de bot de la mà del grup Al-Mayurqa.

 

Un vespre però que també va ser reivindicatiu ja que tant el PSM-Entesa des de l’organització com els propis assistents es van solidaritzar un cop més amb la marea verda dels docents i van tenyir la bunyolada de verd. El PSM-Entesa va recollir donatius per a la caixa de resistència per a la vaga dels docents, i el portaveu dels nacionalistes a Ciutat, Antoni Verger, va donar el sus a la ballada amb unes paraules dirigides a tots aquells qui “seguim i seguirem resistint les envestides d’un PP ranci que tem qualsevol cosa que tingui a veure amb el mallorquí o la nostra identitat com a poble”.

 

En aquest sentit Antoni Verger també va reivindicar l’orgull de ser mallorquins i mallorquines i la voluntat de seguir sent-ho. “Seguirem llegint els nostres poetes i escriptors, seguirem escoltant els Antònia Font, i anant a ballades populars amb els Al-Mayurqa, i seguirem ensenyant mallorquí als nostres fills, malgrat els atacs del PP que vol destruir la nostra identitat com a poble”.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: