"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 19/10/2013

MÉS per Mallorca acusa el Govern de blindar un acord amb la promotora de la Muleta per urbanitzar una zona d'alt valor paisatgístic a Sóller

Els ecosobiranistes al Parlament demanaran al Govern perquè ha promogut aquest acord extrajudicial contra l'interès general que era protegir l'espaiLa coalició MÉS per Mallorca es mostra contundent davant un PP que acusa d'estar al servei dels promotors i especuladors immobiliaris que volen seguir destruint l'illa. El diputat Antoni Alorda recorda que “el PP demostra un cop més la seva hipocresia en el cas de la Muleta perquè essent a l'oposició en va arribar a demanar la protecció. En canvi, ara, en el Govern, arriba a un acord amb la promotora de Mathias Kühn per permetre la  urbanització d'un espai protegit”.

MÉS per Mallorca considera que el govern de Bauzá fa servir la bubota de les indemnitzacions per servir els interessos especulatius de promotors immobiliaris. L'acord, en tant que una resolució en el marc d'un judici, blinda la urbanització i compromet greument el marge de maniobra per aturar la construcció de 33 macro xalets en una extensió de 5 hectàrees damunt el Port de Sóller.

Cal recordar que es tracta d'uns terrenys, els de l'anomenada urbanització de la Muleta II, que va desclassificar la Llei 4/2008 de mesures urgents en matèria de territori, a iniciativa de Biel Vicens, declarant tot l'espai ARIP, Àrea Rural d'Interès Paisatgístic.

“Queda en evidència que el model desenvolupista i destructor del territori que promou el PP, un model fracassat", diu Alorda, per a qui “és més barat protegir que haver de promoure programes de regeneració territorial per recuperar paisatge”.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: