"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 21/10/2013

MÉS per Palma denuncia l’actuació mafiosa de Guillem Estarellas per mor d’un concert a favor de l’educació pública

Antoni Noguera, regidor a Cort, afirma que el Director Autonòmic d’Educació “ha oblidat que ja no vivim en l’època de la dictadura franquista”. La coalició ecosobiranista entén que Estarellas no accepta que la societat civil s’organitzi col·lectivament com en el cas del concert de la Simfònica en benefici de la caixa de resistència de la vaga dels docents
MÉS per Palma denuncia les amenaces i les pressions per anul·lar el concert que ha rebut la Federació d’Associacions de Veïns així com els músics de l’Orquestra Simfònica que havien manifestat la seva participació en el concert a favor de la caixa de resistència de la vaga dels docents. El regidor i acusa el Director Autonòmic d’Educació, Guillem Estarellas, d’actuar de forma mafiosa i intentant extorsionar les entitats veïnals de Palma i col·lectius culturals més importants de la ciutat.


“Entenem que a n’Estarellas li pugui molestar l’organització per la part la societat civil d’un concert solidari a favor d’un col·lectiu tant important com els docents. El PP no suporta la llibertat de la societat civil, que s’organitzi lliurement i col·lectivament perquè va en contra dels seus principis d’imposició i dictatorials que demostren certa enyorança de la dictadura franquista”.


Antoni Noguera afirma que l’organització d’aquest concert, previst per al proper diumenge 27 a l’Auditòrium, és una demostració de la força de la societat que se sap organitzar a favor d’uns drets i en contra de llevar-ne d’altres. “El concert és un clar exemple que la cooperació ciutadana té molta força, s’han unit col·lectius molt diferents però alhora transversals: mestres, músics, associacions de veïns. És a dir, la cultura, l’educació i la participació ciutadana van de la mà per reclamar altres maneres de gestionar lo públic”.


En aquest sentit, Noguera ha recordat al Director Autonòmic d’Educació que “no vivim en el franquisme, i que si no és capaç d’assumir un càrrec públic de tal importància i recordar que la dictadura ja és cosa del passat, més valdria que dimitís pel bé de la societat”.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: