"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 25/10/2013

MÉS per Mallorca celebrarà l’Assemblea Constituent per obrir-se a les persones que volen el canvi

Serà demà dissabte dia 26: hi podran participar ciutadans que no militen en els partits integrants, i s’hi elegirà una Executiva per a la qual Biel Barceló és candidat a coordinador general i Fina Santiago candidata a coportaveuMÉS per Mallorca celebrarà demà dissabte la seva Assemblea Constituent, en la qual deixarà de ser una suma de partits i passarà a ser un projecte polític amb entitat pròpia, en el qual podran participar totes aquelles persones que volen canviar la política actual, i no només els militants dels partits integrants de la coalició (PSM-Entesa i IniciativaVerds).

 

En l’Assemblea es debatran i aprovaran dos documents polítics (de diagnòstic i de proposta política), i unes normes de funcionament de la formació. Així mateix, els assistents elegiran els òrgans de govern de MÉS per Mallorca, la Comissió Permanent i la Comissió Executiva. L’única candidatura a la Permanent, integrada per 10 membres, està encapçalada per Biel Barceló com a candidat a coordinador general i per Fina Santiago com a candidata a coportaveu. Altres 15 membres de l’Executiva seran elegits per llistes obertes, d’entre un total de 31 candidats.

 

Biel Barceló i Fina Santiago han fet “una crida a tots els ciutadans i ciutadanes progressistes i que volen un canvi en la manera de fer política en aquest país, perquè s’acostin a MÉS per Mallorca. En una situació difícil com l’actual, des del punt de vista econòmic, social, cultural... s’ha de fer política, i la política podrà canviar les coses en la mesura en què la gent participi. Per nosaltres la política és prendre decisions de manera col·lectiva, comptant amb la participació de les persones. Dissabte serà una passa qualitativa en un projecte que està contínuament en innovació, i que està totalment obert a la participació de la gent”.

 

Tota la informació relativa a l’Assemblea Constituent de MÉS per Mallorca, que se celebrarà al local de CCOO, a partir de les 10.00 hores, es pot consultar a la web de la formació (http://www.mespermallorca.cat/assemblea).

Enllaços

Web amb informació de l'Assemblea Constituent de MÉS per Mallorca


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: