"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 23/03/2015

Biel Barceló: “MÉS per Mallorca és la millor garantia d’un Govern 100% transparent i net de corrupció”

Els candidats i candidates de MÉS presenten les declaracions de la renda i de béns patrimonials, i es reivindiquen “100% transparents”Avui els candidats i candidates de MÉS per Mallorca a la Presidència del Govern, al Parlament, al Consell i a l’Ajuntament de Palma han presentat públicament les declaracions de la renda i de béns patrimonials, i les han penjades a la web indignarsenobasta.cat.

 

Biel Barceló ha explicat que han fet aquest exercici de transparència “per tal que tots els ciutadans i ciutadanes puguin tenir accés tant als ingressos com al patrimoni que tenim”. I ha recordat que els candidats de les coalicions que han precedit MÉS per Mallorca ja varen presentar les seves declaracions patrimonials l’any 2007 (BLOC) i l’any 2011 (PSM-IniciativaVerds-Entesa): “Som els primers que hem fet aquest exercici de transparència, el feim des de fa anys, i a uns altres els ha costat anys fer-lo”.

 

El candidat de MÉS a la Presidència del Govern ha afirmat: “MÉS per Mallorca és la millor garantia que el proper Govern de canvi serà 100% transparent i totalment net de corrupció”.

ťEnllaços

Declaracions d'IRPF i de béns patrimonials dels candidats i candidates de MÉS (indignarsenobasta.cat)


Documents

[Ă€UDIO] Declaracions de Biel BarcelĂł (198 KB)      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: