"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 23/03/2015

Andalusia: el bipartidisme continua caient, el PP s’estimba i l’alternativa al PP-PSOE s’albira plural

MÉS per Mallorca ha fet una valoració dels resultats de les eleccions al Parlament d’Andalusia: “El PP ja es pot preparar per a una pèrdua important de vots a les Illes Balears”, diu Biel BarcelóMÉS per Mallorca ha fet avui una valoració dels resultats de les eleccions al Parlament d’Andalusia, celebrades ahir.

 

El candidat a la Presidència del Govern, Biel Barceló, destaca que, tot i la victòria del PSOE, el bipartidisme PP-PSOE continua caient: en aquestes eleccions ha perdut globalment més de 600.000 vots i quasi 20 punts percentuals (del 80% al 62%).

 

Barceló també remarca que “la baixada més important ha estat la del PP”, que ha passat de 50 diputats a 33. I que globalment “guanyen les esquerres”, tal i com va quedar palès a les passades eleccions europees, no només a Andalusia sinó també a Balears i arreu de l’Estat.

 

En tercer lloc, el candidat de MÉS constata que l’alternativa al bipartidisme és plural, i no queda monopolitzada per un únic partit.

 

D’altra banda, des de MÉS per Mallorca valoren que cap formació andalusa ha presentat una proposta pensada per a Andalusia, sinó que totes les formacions han actuat en clau partidista i estatal.

 

“A Balears l’alternativa al PP serà plural, i MÉS hi tindrà un paper fonamental”

 

Biel Barceló considera que la tendència a la baixa del PP i del bipartidisme es mantindrà també a les properes eleccions del 24 de maig a Balears, així com la victòria de les forces progressistes per damunt la dreta: “El PP ja es pot preparar per a una pèrdua important de vots a Balears”, ha advertit.

 

Finalment, també ha avançat: “L’alternativa al bipartidisme i al Govern del PP, a les Illes Balears, serà plural i no estarà hegemonitzada per un únic partit. I en aquesta alternativa plural, MÉS hi tindrà un paper fonamental, perquè té una proposta centrada en les Illes Balears i per a la gent de les Illes Balears”.

ť
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: