"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 23/03/2015

Maria Magdalena Lladó, candidata de MÉS per Campos a la Batlia

La candidatura de la formació està encapçalada per tres dones: “És una llista formada en gran part per gent nova i amb moltes ganes de participar en el canvi polític que Campos necessita”MÉS per Campos ha celebrat aquest dissabte vespre a l’Edifici Polivalent una Assemblea per aprovar la candidatura que aquesta formació presentarà a les properes eleccions municipals. La candidata a la Batlia serà Maria Magdalena Lladó, professora d’anglès i actual regidora a l’Ajuntament de Campos. Lladó ha fet una crida a “sumar forces” per canviar el model de societat actual i per canviar “les polítiques nefastes del PP”.

 

Durant l’Assemblea, els diferents candidats i candidates que integraran la candidatura han exposat breument el motiu que els ha duit a fer aquesta passa. A continuació l’Assemblea ha aprovat per unanimitat la proposta de candidatura.

 

La llista estarà encapçalada per tres dones: Maria Magdalena Lladó, Maria Miquela Vallespir i Maria Miquela Covas: “És una candidatura formada en gran part per gent nova i amb moltes ganes de participar del canvi polític que Campos necessita. A partir d'ara toca participar de l'elaboració del programa, que serà oberta a la participació de tots els campaners i campaneres i es durà a terme per comissions de treball o grups sectorials al llarg de les properes setmanes”.

 

La resta de membres de la llista són: Gabriel Ginard, Miquel Miró, Margalida Fullana, Cristòfol Fernández, Antònia Lladonet, Maria del Mar Barceló, Antoni Nadal i Monserrat Alcaraz.


L’acte ha comptat també amb la intervenció del candidat de MÉS per Mallorca a la Presidència del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, que ha encoratjat els candidats i els altres membres de l’assemblea a fer campanya activa de persona a persona, cercant la complicitat de la gent: “Un dels nostres grans valors és la proximitat i la sinceritat. La gent està cansada de bregues de polítics, vol gent que l’escolti i que proposi solucions concretes i creïbles per als seus problemes”.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: