"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 27/03/2015

El Grup MÉS duu a Fiscalia els indicis de corrupció del PP apuntats a la comissió de Son Espases

Fina Santiago i David Abril hi presenten les conclusions del Grup MÉS i les compareixences que assenyalen possibles delictes en relació a l’hospital de Son Espases, a la compra de la seu del PP i al cas Over MarketingAvui els diputats del Grup MÉS Fina Santiago i David Abril han presentat en el registre d’entrada de la Fiscalia de les Illes Balears un escrit acompanyat dels documents de la comissió de Son Espases que apunten a possibles delictes de corrupció comesos per dirigents del PP en relació a l’adjudicació de l’hospital de referència, a la compra il·legal de la seu del PP a Palma i al cas Over Marketing.

 

En concret, han presentat les conclusions elaborades pel Grup MÉS en el marc de la comissió d’investigació i les compareixences dels testimonis que el Grup Parlamentari considera més significatives en relació a les diverses investigacions que està duent a terme la Fiscalia Anticorrupció.

 

David Abril ha explicat que presenten aquests documents a Fiscalia després que el PP hagi aprovat unes conclusions que “són les conclusions del grup Parlamentari Popular, que sols varen rebre els vots del diputats i diputades del Partit Popular, i no reflecteixen totes les conclusions que s’han obtingut de les diverses compareixences realitzades durant la celebració de la comissió de Son Espases”.

 

El diputat explica que el Grup MÉS hi ha afegit “els indicis d’irregularitats en relació al procés d’adjudicació de l’hospital de Son Espases i les dades que apunten al finançament il·legal del PP, qüestions que el PP ha obviat en les seves conclusions”.

 

Abril ha reivindicat la comissió d’investigació de Son Espases, creada arran d’una proposta del Grup MÉS, i la feina de la portaveu del grup a la comissió, Fina Santiago. I afirma que el desenvolupament d’aquesta comissió parlamentària ha ajudat a accelerar la investigació judicial sobre les irregularitats en l’adjudicació de l’hospital i sobre el finançament il·legal del PP.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: