"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 31/03/2015

Rafel Sedano (MÉS) serà el candidat d’Esquerra Oberta de Calvià a la Batlia

Ha obtingut un 57% dels vots, pel 43% obtinguts per Alfonso Rodríguez en una jornada tranquil·la i animada, on ha destacat el bon ambient i la convicció que el projecte serà clau en les eleccions municipals del proper 24 de maigLa formació unitària de l’esquerra calvianera, Esquerra Oberta de Calvià, ha dut a terme la jornada de votacions del procés de primàries que va encetar per elegir el que serà el cap de llista a les eleccions municipals del proper 24 de maig de 2015 i on més de 250 persones s'havien inscrit per poder participar i elegir entre Alfonso Rodríguez Sánchez i Rafel Sedano Porcel, les dues persones que havien presentat la seva candidatura per encapçalar la formació.


Un cop acabat l'escrutini, s'ha nomenat candidat provisional a Rafel Sedano (portaveu de MÉS per Calvià), pendent de l'assemblea de ratificació del procés i candidat, amb un 57% dels vots emesos, mentre que l'altre candidable, Alfonso Rodríguez, ha obtingut un 42% dels vots. S'ha comptabilitzat també un vot en blanc.

 
Rafel Sedano s'ha mostrat il·lusionat i ha manifestat la seva satisfacció per la gran participació i resultat "hem dut a terme una experiència pionera al municipi de Calvià i agreesc enormement a n'Alfonso la feinada que ha fet i que segur farem plegats per fer que Esquerra Oberta de Calvià pugui ser una eina vàlida per la ciutadania", i ha afegit "pens que els dos haguéssim podíem esser  bons candidats i, de fet, la clau de tot és la bona relació que hi ha entre nosaltres i la reacció positiva que s'ha produït entre militants i simpatitzants de les diferents formacions que formen part de la coalició, així com de molta gent que mai abans havia participat de política i s'ha mostrat atreta pel projecte que hem impulsat". "Amb Esquerra Oberta de Calvià arribarà aire fresc al consistori, arriba una autèntica Primavera Calvianera!"


Per la seva banda, Alfonso Rodríguez ha donat l'enhorabona al candidat i ha afegit, "el que Esquerra Oberta de Calvià està demostrant, més enllà de qui encapçali la candidatura, són les ganes i il·lusió que hi per fer possible el canvi. Des d’Esquerra Oberta de Calvià no sols impulsarem un canvi per retornar la democràcia i la transparència a les estructures de l’Ajuntament de Calvià, sinó que volem liderar un canvi que és tan possible com necessari". I ha conclòs "el projecte d'Esquerra Oberta de Calvià just acaba de començar i estam convençuts que tendrà un paper clau en la política calvianera en un futur molt proper".

 

Cal recordar que, segons l'acord al que havien arribat els dos candidats, Alfonso Rodríguez ocuparà el segon lloc de la candidatura i elaboraran plegats la resta de llista electoral, junt amb la comissió que s'elegeixi en una assemblea oberta que es durà a terme aquesta setmana, per tal de fer la millor candidatura possible. La proposta haurà de ser validada, a posteriori, també en assemblea. Així mateix, l'acord inclou també un repartiment dels terminis de representació dins l'Ajuntament, repartint-se per igual el temps que estaran en el càrrec de portaveu del grup municipal  i altres aspectes de gestió i coordinació.

 

Aquest dimarts, dia 31, es durà a terme l'assemblea de ratificació del procés i del candidat, així com l'elecció de la comissió per elaborar la llista electoral i el sistema que s'utilitzarà, que pretén ser obert. L'assemblea es durà a terme a la seu d'EU Calvià, a Magaluf.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: