"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 13/04/2015

El xat de Biel Barceló a twitter situa #BielRespon com a Trending Topic a Palma, amb més de 1.000 tuits

El candidat de MÉS per Mallorca a la Presidència del Govern respon preguntes dels tuitaires sobre creació de llocs de feina, educació o la necessitat d’un finançament just per Balears, entre altres temes, tot arribant a una audiència potencial de 166.000 personesEl candidat de MÉS per Mallorca a la Presidència del Govern, Biel Barceló, va participar ahir vespre en un xat amb usuaris de la xarxa social twitter. El debat, que es va desenvolupar entre les 20.30 i les 21.30 hores d’ahir diumenge, utilitzava el hashtag (etiqueta) #BielRespon, que va arribar a ser primer Trending Topic a Palma (el tema més citat a twitter, i que va generar més repercussió).

 

Un total de 181 usuaris varen contribuir al debat, els quals varen generar 1.011 tuits (sumant les preguntes o comentaris dels tuitaires i les respostes de Biel Barceló), i globalment varen arribar a una audiència potencial de 166.815 persones (sumant els seguidors de tots els usuaris implicats).

 

Creació de llocs de feina, educació, finançament, pactes

 

El candidat de MÉS va contestar preguntes relacionades amb el model econòmic i la creació de llocs de feina, amb el model educatiu i el futur de l’ensenyament, amb la necessitat que tenen les Illes Balears de disposar d’un finançament just, o amb els possibles pactes de govern.

 

Alguns exemples de preguntes i respostes:

 

Ignasi Serra Nicolau (@Ignasiserra86): “Quines polítiques s'aplicaran per a canviar el model econòmic? Només canviant-lo transformarem el model educatiu i social  #BielRespon”

 

Biel Barceló (@bielbarcelo): “@Ignasiserra86 Model econòmic basat en 3 pilars: 1) Turisme de qualitat 2) Indústria exportadora 3) Economia del coneixement #BielRespon”

 

Biel Barceló (@bielbarcelo): “@Ignasiserra86 Com ho farem? 1) Increment suport pressupostari públic per impulsar noves empreses i consolidar existents #BielRespon”

 

Biel Barceló (@bielbarcelo): “@Ignasiserra86 2) Formació professional hiperespecialitzada: oficis tradicionals, turisme i economia del coneixement #BielRespon”

 

Teresa Ordines (@TeresaOrdines): “Quines són les mesures immediates que durà a terme @MESperMallorca per l’emergència social (pobresa energètica,infantil etc)? #BielRespon”

 

Biel Barceló (@bielbarcelo): “@TeresaOrdines Doblarem ajudes econòmiques urgents. Ex: de 4,1 M a Cort, passarem a 8. Cap llar sense llum, aigua i calefacció #BielRespon”

 

Xisco Bellés (@labollanumero8): “Si MÉS governa es tornaran a introduir els Educadors socials com a figura professional als IES? El senyor Bauzá els va eliminar #BielRespon”

 

Biel Barceló (@bielbarcelo): “@labollanumero8 l'augment anual d'un 10% del presupost d'educació ens permetrà recuperar la dignitat i qualitat de l'escola. #BielRespon”

 

JR (@JoanRiera3): “Bon dia Biel, pactareu amb el PSIB? Com ho fareu per reclamar més financiació? Salut #BielRespon”

 

Biel Barceló (@bielbarcelo): “@JoanRiera3 Pactarem amb aquells partits que prioritzin els serveis públics i el finançament de les IB. #BielRespon”

 

JanSe L O (‏@JanSe_LO): “@MESperMallorca @bielbarcelo Què pensa de Podem? Molts no creuen amb l'immerssió lingüística i a més depenen de Madrid #BielRespon”

 

Biel Barceló (@bielbarcelo): “@JanSe_LO jo el que sé és que MES defensa les Illes Balears DES DE les Illes Balears. Això és el que m'inspira confiança. #BielRespon”

 

Alexander Cortès (@acortesmayol): “@bielbarcelo al marge d'ecotaxa, quines altres mesures fiscals introduirieu mentre canvia el finançament? #BielRespon”

 

Biel Barceló (@bielbarcelo): “@acortesmayol 1) Incrementar el tram autonòmic d'IRPF a les rendes més altes; i 2) Fiscalitat a empreses contaminants #BielRespon”


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: