"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 14/04/2015

Barceló i Noguera a Barcelona: “volem un Govern que canviï el model econòmic per crear llocs de feina”

Els candidats de MÉS a la Presidència del Govern i a la Batlia de Palma expliquen les seves propostes davant els joves estudiants mallorquins residents a Barcelona: un Govern que canviï les polítiques, al servei de l’escola, que promourà un canvi de model econòmic per crear llocs de feina, i que es comprometrà amb un finançament justEl candidat de MÉS per Mallorca a la Presidència del Govern, Biel Barceló, i el candidat de MÉS per Palma a la Batlia de Ciutat, Antoni Noguera, han participat avui horabaixa en una trobada amb estudiants de les Illes Balears residents a Barcelona. Barceló i Noguera han conversat amb ells per explicar-los el projecte de canvi que representa MÉS per Mallorca i per escoltar les propostes i els comentaris dels joves illencs.

 

Els candidats de MÉS han explicat que és absolutament necessari un canvi a les institucions que impliquin un canvi de polítiques respecte a les polítiques regressives aplicades pel PP de Bauzá. Proposen governs transparents al 100% i amb corrupció zero, de gent preparada i que prengui les decisions des de les Illes Balears i no des de Madrid.

 

Biel Barceló ha afirmat que el Govern que presidirà estarà al servei de l’escola, i es compromet a augmentar anualment un 10% el pressupost per educació. Barceló també ha avançat que el Govern de canvi que hi haurà a partir del mes de juny tindrà com a prioritat el canvi de model econòmic per diversificar l’economia i crear de llocs de feina qualificats i estables. Finalment, ha explicat que una batalla vital per Balears serà la reclamació d’un sistema de finançament just, que permeti decidir des de les nostres illes a què es destinen els imposts recaptats a Balears.

 

Els joves estudiants mallorquins residents a Barcelona han exposat les seves inquietuds a Barceló i a Noguera, i han coincidit en la necessitat de canviar radicalment les polítiques exercides pel Govern de les Illes Balears després de la legislatura nefasta del PP de Bauzá. La trobada s’ha celebrat en el bar Maumau, del Poble Sec, i ha estat organitzada per joves mallorquins militants i simpatitzants de MÉS per Mallorca residents a Barcelona.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: