"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 16/04/2015

MÉS per Mallorca aposta per un canvi de polítiques i de maneres de fer, no només de persones

El Grup de Consellers del Consell celebra una trobada oberta amb ciutadans per tal de donar compte de la feina feta des de l’oposició. Joan Font: “Hi ha d’haver un canvi, els polítics han de retre compte davant la ciutadania”El Grup de Consellers de MÉS per Mallorca al Consell ha celebrat avui una trobada oberta amb ciutadans per tal d’explicar la tasca desenvolupada a la institució i escoltar les propostes de cara al futur mandat. L’acte és el compliment d’un compromís que es va marcar el grup a l’inici del mandat: donar comptes davant la ciutadania de la feina feta per part d’aquest grup polític des de l’oposició al govern del Consell del PP.

 

El portaveu de MÉS per Mallorca al Consell i membre de la candidatura a aquesta institució, Joan Font, ha explicat: “Volem que es vegi clar que hi ha d’haver un canvi, no només de persones, sinó de polítiques i de manera de fer les coses. És molt important que els polítics que són a les institucions rendeixin comptes davant la ciutadania, per tal que els ciutadans i les ciutadanes els avaluïn”.

 

El candidat de MÉS per Mallorca a la Presidència del Consell, Miquel Ensenyat, ha afegit: “És evident que, perquè aquest canvi sigui possible, indignar-se no basta. Ara és el moment de fer MÉS, d’apostar per un Consell governat per gent preparada, amb experiència i al servei dels ciutadans. Un Consell que pugui decidir des de Mallorca sobre tot allò que ens afecta als mallorquins i mallorquines”.

 

Els assistents han visitat l’edifici de la institució insular, i posteriorment han debatut amb els membres del Grup de Consellers de MÉS per Mallorca sobre la situació política actual i sobre la necessitat del canvi polític a Mallorca i a les Illes Balears.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: