"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

El PSM opina. 21/10/2001

Atenció a l'opinió pública

El dissabte 13 d'octubre, a l'ajuntament de Campos, se'ns va presentar als residents de Ses Covetes un projecte de passeig marítim, més o menys el mateix que pretenen fer a la Colònia. Abreujant, consisteix en escampar ciment damunt les roques a fi de fer un pas peatonal, i posar faroles per il·luminar-lo, començant al Trenc i acabant a la Ràpita.

En demanar qui era el promotor, el tècnic que donava les explicacions va dir que era l'ajuntament. Però no és veritat, ja que els impresos eren del Ministeri de Medio Ambiente. Per tant, la cosa és greu, ja que tractant-se del nostre ministre d'atemptats ecològics convé anar alerta i no badar, i més si tenim en compte la tècnica emprada pel dit funcionari, ja que a pesar d'expressar el nostre desacord, en acabar la reunió va donar per suposada la nostra conformitat. També deu saber que pensen començar les obres el proper gener, segurament per sorprendre l'opinió pública.

S'ha de veure com amb la quantitat de coses per arreglar que hi ha, s'han de ficar amb el que ningú demana ni vol, i tot per bloquejar els projectes del Govern d'aquesta Comunitat.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: