"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Av铆s legal. 21/06/2018

Cl脿usula informativa LOPD y LSSI-CE

CONDICIONS D'脷S
En compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informaci贸 i de Comer莽 Electr貌nic (LSSI-CE), PARTIT SOCIALISTA DE MALLORCA - PARTIT SOCIALISTA ILLES BALEARS amb G07056922 informa que 茅s titular del lloc web http://psm-entesa.cat/ D'acord amb l'exig猫ncia de l'article 10 de l'esmentada Llei, PARTIT SOCIALISTA DE MALLORCA - PARTIT SOCIALISTA ILLES BALEARS informa de les seg眉ents dades:
El titular d'aquest lloc web 茅s PARTIT SOCIALISTA DE MALLORCA - PARTIT SOCIALISTA ILLES BALEARS, amb G07056922 i domicili social en ANTILLON 9, 07006, PALMA DE MALLORCA, ILLES BALEARS, L'adre莽a de correu electr貌nic de contacte amb l'empresa 茅s: mallorca@psm-entesa.cat

Usuari i r猫gim de responsabilitats
La navegaci贸, acc茅s i 煤s pel lloc web de PARTIT SOCIALISTA DE MALLORCA - PARTIT SOCIALISTA ILLES BALEARS confereix la condici贸 d'usuari, per la que s'accepten, des de la navegaci贸 pel lloc web de PARTIT SOCIALISTA DE MALLORCA - PARTIT SOCIALISTA ILLES BALEARS, totes les condicions d'煤s aqu铆 establertes sense perjudici de l'aplicaci贸 de la corresponent normativa d'obligat compliment legal segons el cas.
El lloc web de PARTIT SOCIALISTA DE MALLORCA - PARTIT SOCIALISTA ILLES BALEARS proporciona gran diversitat d'informaci贸, serveis i dades. L'usuari assumeix la seva responsabilitat en l'煤s correcte del lloc web. Aquesta responsabilitat s'estendr脿 a:

-La veracitat i licitud de les informacions aportades per l'usuari en els formularis facilitats per PARTIT SOCIALISTA DE MALLORCA - PARTIT SOCIALISTA ILLES BALEARS per l'acc茅s a determinats continguts o serveis oferts pel web
-L'煤s de la informaci贸, serveis i dades ofertes per PARTIT SOCIALISTA DE MALLORCA - PARTIT SOCIALISTA ILLES BALEARS contr脿riament a all貌 disposat per les presents condicions, la Llei, la moral, els bons costums o l'ordre p煤blic, o que de qualsevol altre forma pugui suposar lesi贸 dels drets de tercers o del mateix funcionament del lloc web.

Pol铆tica d'enlla莽os i exempcions de responsabilitat
PARTIT SOCIALISTA DE MALLORCA - PARTIT SOCIALISTA ILLES BALEARS no es fa responsable del contingut dels llocs web als quals l'usuari pugui accedir a trav茅s dels enlla莽os establerts en el seu lloc web i declara que en cap cas procedir脿 a examinar o exercitar cap tipus de control sobre el contingut d'altres llocs de la xarxa. Aix铆 mateix, tampoc garantir脿 la disponibilitat t猫cnica, exactitud, veracitat, validesa o legalitat de llocs aliens a la seva propietat als quals es pugui accedir per mitj脿 dels enlla莽os.

PARTIT SOCIALISTA DE MALLORCA - PARTIT SOCIALISTA ILLES BALEARS declara haver adoptat totes les mesures necess脿ries per evitar qualsevol dany als usuaris del seu lloc web, que poguessin derivar-se de la navegaci贸 pel seu lloc web. En conseq眉猫ncia, PARTIT SOCIALISTA DE MALLORCA - PARTIT SOCIALISTA ILLES BALEARS no es fa responsable, en cap cas, dels eventuals danys que per la navegaci贸 per Internet pogu茅s patir l'usuari.
Modificacions
PARTIT SOCIALISTA DE MALLORCA - PARTIT SOCIALISTA ILLES BALEARS es reserva el dret a realitzar les modificacions que consideri oportunes, sense av铆s previ, en el contingut del seu lloc web. Tant pel que fa als continguts del lloc web, com en les condicions d'煤s del mateix. Aquestes modificacions podran realitzar-se a trav茅s del seu lloc web per qualsevol formaadmissible en dret i seran d'obligat compliment durant el temps en qu猫 es trobin publicades en la web i fins que no siguin modificades v脿lidament per altres posteriors.

Protecci贸 de dades
De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecci贸 de Dades de Car脿cter Personal, l'informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de PARTIT SOCIALISTA DE MALLORCA - PARTIT SOCIALISTA ILLES BALEARS amb G07056922 i domicili social situat a ANTILLON 9, 07006, PALMA DE MALLORCA, ILLES BALEARS , amb la finalitat de poder facilitar, agilitzar i complir els compromisos establerts entre ambdues parts. En compliment amb la normativa vigent, PARTIT SOCIALISTA DE MALLORCA - PARTIT SOCIALISTA ILLES BALEARS informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment PARTIT SOCIALISTA DE MALLORCA - PARTIT SOCIALISTA ILLES BALEARS informa que procedir脿 a tractar les dades de manera l铆cita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. 脡s per aix貌 que PARTIT SOCIALISTA DE MALLORCA - PARTIT SOCIALISTA ILLES BALEARS es compromet a adoptar totes les mesures raonables perqu猫 aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilaci贸 quan siguin inexactes.

PARTIT SOCIALISTA DE MALLORCA - PARTIT SOCIALISTA ILLES BALEARS informa que les seves dades seran tractades conforme a l鈥檈xist猫ncia del seu consentiment D'acord amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecci贸 de dades podr脿 exercir els drets d'acc茅s, rectificaci贸, limitaci贸 de tractament, supressi贸, portabilitat i oposici贸 al tractament de les seves dades de car脿cter personal aix铆 com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petici贸 a l'adre莽a postal indicada m茅s amunt o al correu electr貌nic mallorca@psm-entesa.cat.
Podr脿 dirigir-se a l'Autoritat de Control competent per a presentar la reclamaci贸 que consideri oportuna.

Propietat intel路lectual i industrial
PARTIT SOCIALISTA DE MALLORCA - PARTIT SOCIALISTA ILLES BALEARS per si mateixa o com a cession脿ria, 茅s titular de tots els drets de propietat intel路lectual i industrial de la seva p脿gina web, aix铆 com dels elements continguts en la mateixa (a t铆tol enunciatiu, imatges, so, 脿udio, v铆deo, programari o textos ; marques o logotips, combinacions de colors, estructura i disseny, selecci贸 de materials usats, programes d'ordinador necessaris per al seu funcionament, acc茅s i 煤s, etc.), titularitat de PARTIT SOCIALISTA DE MALLORCA - PARTIT SOCIALISTA ILLES BALEARS. Seran, per tant, obres protegides com a propietat intel路lectual per l'ordenament jur铆dic espanyol, ser脿 d'aplicaci贸 tant la normativa espanyola i comunit脿ria en aquest camp, com els tractats internacionals relatius a la mat猫ria i subscrits per Espanya Tots els drets reservats. En virtut del que disposa la Llei de Propietat Intel路lectual, queden expressament prohibides la reproducci贸, la distribuci贸 i la comunicaci贸 p煤blica, inclosa la seva modalitat de posada a disposici贸, de la totalitat o part dels continguts d'aquesta p脿gina web, amb fins comercials, en qualsevol suport i per qualsevol mitj脿 t猫cnic, sense l'autoritzaci贸 de PARTIT SOCIALISTA DE MALLORCA - PARTIT SOCIALISTA ILLES BALEARS.L'usuari es compromet a respectar els drets de Propietat Intel路lectual i Industrial titularitat de PARTIT SOCIALISTA DE MALLORCA - PARTIT SOCIALISTA ILLES BALEARS. Podr脿 visualitzar els elements del portal i fins i tot imprimir-los, copiar-los i emmagatzemar-los al disc dur del seu ordinador o en qualsevol altre suport f铆sic sempre que sigui, 煤nica i exclusivament, per al seu 煤s personal i privat. L'usuari haur脿 d'abstenir-se de suprimir, alterar, eludir o manipular qualsevol dispositiu de protecci贸 o sistema de seguretat que estigu茅s instal路lat a les p脿gines de PARTIT SOCIALISTA DE MALLORCA - PARTIT SOCIALISTA ILLES BALEARS

Accions legals, legislaci贸 aplicable i jurisdicci贸
PARTIT SOCIALISTA DE MALLORCA - PARTIT SOCIALISTA ILLES BALEARS es reserva, aix铆 mateix, la facultat de presentar les accions civils o penals que consideri oportunes per la utilitzaci贸 indeguda del seu lloc web i continguts, o per l'incompliment de les presents condicions. La relaci贸 entre l'usuari i el prestador es regir脿 per la normativa vigent i d'aplicaci贸 en el territori espanyol. De sorgir qualsevol controv猫rsia les parts podran sotmetre els seus conflictes a arbitratge o acudir a la jurisdicci贸 ordin脿ria complint amb les normes sobre jurisdicci贸 i compet猫ncia al respecte. PARTIT SOCIALISTA DE MALLORCA - PARTIT SOCIALISTA ILLES BALEARS t茅 el seu domicili a domicili social en ANTILLON 9, 07006, PALMA DE MALLORCA, ILLES BALEARS
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: