"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

El PSM opina. 24/08/2003

La primera traca a Son Moix

Ja sé que certs elements pirotècnics, per la seva perillositats, estan prohibits als estadis. Deixau-me però llançar una traca encara que sigui metafòrica. Després d'un estiu d'incerteses, en el Mallorca però també a molts d'equips de la primera divisió, comença a obrir-se el teló. Ja sé que el de diumenge encara no serà un partit de bon de veres on els tres punts en joc començaran a fer caramull, però el fet que, de cara a les estadístiques, sigui un partit oficial fa que la cosa comenci a anar una mica seriosament.

A més, el fet que véngui el "Galàctic", encara que no juguin totes les estrelles, és un al·licient que farà congregar molta gent a Son Moix. Però més enllà de la categoria del rival i de la competició que s'hi juga, la cosa més important serà veure les primeres fesomies del Reial Mallorca d'aquesta temporada. Una temporada que ha començat amb moltes d'incerteses: començant pel nou entrenador, passant per la plantilla, que a hores d'ara no sabem si encara hi haurà sorpreses i s'hi afegirà o se'n restarà algun element, i acabant pel nou consell d'administració que s'ha anat gestant al llarg d'aquest calorós estiu -avui sí, demà no, etc.

Fet i fet, com si fos el primer coet d'unes festes patronals, Son Moix farà olor de lliga, de temporada futbolística i, amb els interrogants encara no del tot tancats, els afeccionats podrem fer un primer tast d'aquest Mallorca d'enguany. No hi ha dubte que si el Mallorca mostra bones maneres seran molts els afeccionats que a partir de dilluns vinent encara aniran a les oficines de l'estadi a retirar el seu carnet de soci. Ja se sap que una bona massa social és un gran actiu, gairebé el millor, i que serà un estímul per a aquest nou Consell d'Administració mallorquí. Esperem que la traca, la primera traca sigui sonora, espectacular i, sobretot, esperançadora.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: