"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

El PSM opina. 15/06/2006

PSC: mireu a les Illes

Si guanya el no, guanya el PP. Diuen. Els socialistes. Mentre ho diuen, a Palma el PP i els socialistes pacten l’estatut de les Illes contra la resta de partits. He dit 'contra' la resta de partits, no al marge dels altres partits. I quina és la condició que posa el PP i que els socialistes accepten sense dubtar? Que la llengua catalana no es puga equiparar al castellà. Quin eslògan usaran els vibrants socialistes ací?

I no és que siga una anècdota, precisament. Al País Valencià els socialistes pacten l’estatut amb el PP contra la resta dels partits. He dit "contra" la resta de partits, no al marge dels altres partits. I quina és la condició que posa el PP i que els socialistes accepten sense dubtar? Que es diga que el "valencià" no és "català". Quin eslògan usaran els vibrants socialistes ací?
A les Illes i al PaĂ­s ValenciĂ  el mateix PSOE que acĂ­ afirma que el dimoni Ă©s el PP allĂ  pacta amb el PP contra els altres i sempre, sempre, ho paga la llengua catalana.

Això de ser el mateix partit quan convé i de no ser-ho quan no convé té la seua gràcia, evidentment. El PSC dirà que qui pacta a València i a Palma, i pacta contra el català, no és ben bé el PSC, sinó el PSOE. Entesos. Supose que alguna gent s’ho deu empassar. Però no, amics. Tant d’odi al PP ací i una campanya tan agressiva i fora de to no és compatible amb el pacte submís a la resta del país. O, si ho voleu veure d’una altra manera, és una mostra de barra pública digna del rècord Guinness.

Si guanya el no, guanya el PP. Mireu a les Illes i al País Valencià. Guanya el sí gràcies a l’aliança entre PP i PSC-PSIB-PSPV-PSOE i, per això, guanya el PP. Efectivament, xicons. Efectivament.
ť
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: