"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

El PSM opina. 23/08/2006

Llibertat sense privilegis¬ęLibertad sin ira¬Ľ es llegia al cel de Son Servera el passat dia 19 d'agost gr√†cies a les reiteratives evolucions d'una graciosa i car√≠ssima avioneta pagada pel diari El Mundo. ¬ęPor la libertad de expresi√≥n y la convivencia¬Ľ clamava la higi√®nica pancarta del C√≠rculo Balear desafiant una manifestaci√≥ festiva, pac√≠fica i legal dos-cents metres m√©s enll√†. ¬ęLibertad, tolerancia, hospitalidad¬Ľ (sic) demanaven les camisetes de l'uniforme oficial dels visitants peninsulars que ¬ęespont√†niament¬Ľ es manifestaven gratis tota. ¬ęApasionados de la libertad¬Ľ es declaraven els cadellets rossos del PP que havien vengut d'arreu de l'Estat en un x√†rter pol√≠tic sense precedents i que, francament, no feien gaire bona cara i segurament no sabien ben b√© on eren ni qu√® hi feien, ni per qu√® estaven tant de temps a servir-los la paella i la sangria que els havien prom√®s.

Ll√†stima que tan bella festa llibert√†ria i fraternal es vei√©s enterbolida per alguns (b)r√®tols incontrolats que clamaven en contra del puntcat, dels Pa√Įsos Catalans, de la batasunitzaci√≥ de Mallorca, de la radicalitzaci√≥ del conflicte, d'Euskadi, de Catalunya, d'Esquerra, de losdesiempre, de losquesehancre√≠do, de losevanaenterar...

Ll√†stima que a tan entendridora mostra de generiositat infinita cap a la nostra terra no hi hagu√©s m√©s provats ¬ęgenerosos¬Ľ de l'estil de la discret√≠ssima Agatita Ru√≠z de la Prada, o el mon√≠ssim Carlitos Delgado, o SuperCarlos S√°inz, o Pepote L√≥pez-Isturiz, o Miquel Angel Piscines Nadal, o Joan Querelles Font, o Pedrojota, l'elegant; o Eduardoinda, el just; o Pedro Ca√Īellas, l'equ√†nim... perqu√® realment s√≥n aquests els personatges que marquen la talla d'una manifestaci√≥.

Ll√†stima que el batle de Son Servera -sobtadament tan preocupat per la pau i la democr√†cia al seu terme...- nom√©s hagu√©s posat a disposici√≥ dels valents contramanifestants les instal¬∑lacions municipals quan podria haver-los oferit les cases dels serverins i les serverines en aquest lloable afany de fer privat all√≤ que √©s p√ļblic i fer p√ļblic all√≤ que √©s privat.

Ll√†stima que nom√©s s'hagi comparat la reivindicaci√≥ del car√†cter p√ļblic de la costa mallorquina amb el terrorisme o la kaleborroka d'arrel euskaldum quan √©s evident que la marxa orangista del C√≠rculo Balear d√≥na una dimensi√≥ irlandesa al conflicte de la Costa del Pins.

Llàstima que Pedrojota només tengui una piscina il·legal legalitzada, quan podria haver privatitzat el Colomer, o la Seu de Mallorca, o el Consolat de la Mar o s'Arenalet d'Albarca i així sortiria més a compte haver pagat 500 forfets d'avió-bus-hotel-platja-

paella-sangria-camiseta-foto en una prodigiosa oferta de totinclòs sense precedents.

Ll√†stima que les estad√≠stiques demostrin que les noves generacions dediquen poc temps a la lectura i que es (contra)manifesten ¬ępoc o gens¬Ľ informats sobre els temes actualitat, perqu√®, sin√≥, estic segura que els nous reclutes pancartistes de la platja de sa Marjal haurien preferit dedicar els seus esfor√ßos a la crisi dels cayucos de Can√†ries, o a les v√≠ctimes de la viol√®ncia de g√®nere o al terrible conflicte liban√®s, en lloc de perdre el temps defensant el dret de bany i de pany d'una fam√≠lia que ja t√© un diari, un ministeri i un govern regional a les seves ordres.

Tot plegat, una llàstima.
Nanda Ramon, vicesecretària general del PSM

Ě
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: