"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

El PSM opina. 26/08/2006

No tenen vergonya

No interpreteu aquest escrit com un intent de defensar alg√ļ ni justificar res. L'√ļnic que pretenc √©s aprofitar l'oportunitat que me brinden les p√†gines de Diari de Balears per quedar-me una mica a ple.No interpreteu aquest escrit com un intent de defensar alg√ļ ni justificar res. L'√ļnic que pretenc √©s aprofitar l'oportunitat que me brinden les p√†gines deDiari de Balears per quedar-me una mica a ple.

Per motius familiars, que no vénen al cas, me vaig haver de privar de l'excursió de dia 19 a Son Servera, però la meva addicció a la premsa local, m'ha proporcionat elements més que suficients per confeccionar el meu esquema mental de com anaren les coses. Lògicament cada mitjà de comunicació va tractar la notícia de manera diferent i en consonància amb la línia editorial establerta des de la direcció.

Per tant, quan vaig obrir el diari El Mundo i vaig llegir un peu de foto que posava textualment ¬ęUn grupo de okupas llegados de Andalucia se hicieron a la mar...¬Ľ vaig somriure maliciosament i vaig pensar que, una vegada m√©s, havien estat fidels a la manca de rigor i a la mentida. Casualment aquests ¬ęokupas¬Ľ eren un grup d'estudiants mallorquins que m'havia topat dins un caf√® d'Inca el dissabte al mat√≠ i que m'havien demanat unes estenalles per acabar d'ajustar els ¬ępalets¬Ľ que havien d'utilitzar per anar a la manifestaci√≥ platjera.

Què pretenc explicar amb aquesta anècdota? Simplement que El Mundo té per costum mentir, difamar, treure les coses de context i humiliar les persones que no són de la seva corda. Ho han fet amb el Prior de la Real, amb una persona de la talla del difunt canonge Pere Llabrés, amb el director de Diari de Balears, amb un grup d'adolescents que tenien un grup que es deia Toc de queda als quals digueren el nom del porc i als quals acusaren d'uns fets que mai ha pogut provar, amb la diputada Francina Armengol, amb jo mateixa, perquè no estava d'acord amb la política antiterrorista del Sr. Aznar.

I ara mateix ho estan fent amb la família Llauger i la seva casa del Morer Vermell. Menteixen i en són ben conscients. Saben que no té res a veure amb la piscina de l'editor més ben guardat de l'Estat, saben que ho treuen de context, sabem perfectament que és una casa antiquíssima com totes les que hi ha a primera línea del Mal Pas, del Morer Vermell o del Barcarés i que no té el pas barrat...i si tenen cap dubte que ho consultin al portaveu del PP. Perquè no sé si ho sabeu, però des de fa molts d'anys D. Miquel Ramis fa footing i molts d'horabaixes passa per davant aquestes cases. Que els Srs. D'El Mundo li demanin si és igual passar per davant el domicili de la família Llauger, que per davant el de la família Ramírez-Ruiz de la Prada i aspirants al marquesat Castelldosrius.

I pensar que després de totes les seves falsedats surten com els abanderats de la democràcia, la tolerància, la transparència, l'objectivitat... i no sé quantes coses més.

O que el nostre president del Govern, la ministra de Medi Ambient, i el director general de la Guàrdia Civil estan a les seves ordres és desolador.

No creieu que tot plegat fa una mica de vergonaya? Vergonya als que en tenim, és clar...

Ě
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: