"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

El PSM opina. 12/09/2006

LA BANDERA, SÍ; EL DIA, NO

El problema no és el castellet de la bandera, a pesar de les controvèrsies heràldiques i pendents del veredicte del Carboni 14. De fet, els nacionalistes menorquins i eivissencs honoren les banderes de les seves illes sense matisos ni complexos i, evidentment, sense renunciar a les quatre barres.El problema no és el castellet de la bandera, a pesar de les controvèrsies heràldiques i pendents del veredicte del Carboni 14. De fet, els nacionalistes menorquins i eivissencs honoren les banderes de les seves illes sense matisos ni complexos i, evidentment, sense renunciar a les quatre barres.

El perill és que el 12 de setembre substituesqui la vertadera data fundacional de la nostra identitat (el 31 de desembre) per una festa burocràtica i eixorca, avalada només pel Departament de Màrqueting i Ministrils.

La vergonya és que el mateix dia que els balcons mallorquins es vestiran amb la bandera, el Congrés dels Diputats de Madrid prendrà en consideració un estatut per a les Illes Balears insuficient i esquifit; que no reconeix la senyera com a símbol tradicional de la nostra terra; que no preveu cap mesura per fer front al vergonyós espoli fiscal que pateixen les nostres Illes; i que perpetua la discriminació del català i dels catalanoparlants. I tot això, amb els vots d’UM, naturalment.

L’escàndol és que UM i la senyora Munar amaguin la seva incoherència ideològica i la seva debilitat política darrera una bandera que ens pertany a tots. Com a mínim ara que hem hagut de pagar 600.000 euros per fer-li una festa.

NANDA RAMON, VICESECRETÀRIA GENERAL DEL PSM

      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: