"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

El PSM opina. 02/05/2007

El PSM d'Algaida

Carta al director de Pere Sales Mascaró publicada avui a Diari de Balears

Com a regidor durant els darrers 7 anys, em dol molt haver d'anunciar que l'Agrupació d'Algaida del PSM no es presentarà a les pròximes eleccions municipals del 27 de maig. Diferents motius de caràcter personal dels integrants de l'agrupació ens impedeixen concórrer als comicis locals amb una candidatura.

El fet √©s que les obligacions professionals i familiars de les persones que havien d'encap√ßalar els primers llocs de la candidatura no permeten dedicar el temps i els esfor√ßos que requereix ser regidor/regidora de l'Ajuntament. Les persones de l'agrupaci√≥ del PSM d'Algaida no ens dedicam a la pol√≠tica professionalment, ho feim des dels nostres plantejaments pol√≠tics cercant el b√© com√ļ i el progr√©s de la societat. Intentam compaginar les nostres obligacions professionals i familiars amb les pol√≠tiques i la nostra feina en diferents associacions i entitats socioculturals. Vivim de la feina, estimam la fam√≠lia, els amics i el nostre poble. Intentam fer pa√≠s dia a dia.

Per tot això, volem fer saber que encara que no ens presentem a les eleccions locals, continuam creient en el projecte municipal d'esquerres, nacionalista i ecologista que els darrers 24 anys ha defensat el PSM al municipi d'Algaida i que s'ha expressat a través dels successius programes electorals, de la feina feta a l'oposició i assumint tasques de govern a les regidories d'Educació, Cultura, Esports, Festes i la de Promoció Econòmica.

Parlant dels darrers quatre anys, el primer v√†rem donar continu√Įtat al pacte de govern amb el PSOE a l'Ajuntament d'Algaida, que v√†rem abandonar despr√©s d'avaluar negativament el compliment de les peticions que havien posat damunt la taula per dur a terme durant el primer any de legislatura. Durant els darrers 3 anys, despr√©s d'abandonar el govern municipal, hem controlat i fiscalitzat aix√≠ com ho ha de fer un partit de l'oposici√≥. Hem estat constructius i hem donat suport a totes aquelles propostes del govern municipal que sense cap dubte eren positives per al poble. Al mateix temps hem criticat les coses que no ens agraden i, sense caure en la demag√≤gia, hem fet preguntes i propostes.

Les persones del PSM d'Algaida no farem mai una empenta per sortir a la foto. Ja se n'encarreguen d'altres de fer tot all√≤ que sigui possible per evitar que ens vegin. Ho tenim clar, el nostre veritable lloc √©s al carrer, amb els ve√Įns i ve√Įnes amb qu√® compartim la vida del poble.

L'agrupaci√≥ del PSM d'Algaida creu fermament i un√†nimement en el nacionalisme d'esquerres. El PSM i el seu projecte √©s vigent. Ara el nostre lloc i la nostra tasca √©s el Bloc. Per aix√≤ volem fer una crida perqu√® els ve√Įns i les ve√Įnes donin suport al Bloc per Mallorca a les eleccions auton√≤miques i al Consell.

Pere Sales Mascar√≥. Algaida.Ě
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: