"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 07/06/2008

El PSM-EN convida Air Berlin a rectificar la seva actitud

La directora general de Política Lingüística, Margalida Tous, considera que el problema de la companyia "és més de voluntat que de recursos"El PSM-EN considera que la companyia aèria Air Berlin ha de rectificar la seva actitud hostil envers el català. Els nacionalistes donen suport a la directora general de Política Lingüísica, Margalida Tous, qui va enviar una carta a diferents empreses de les Illes Balears per tal de potenciar l'ús del català. El president d'Air Berlin, Joachim Hunold, va contestar aquesta carta escrivint un editorial en la revista 'Air Berlin Magazin' en què ataca el català i la política lingüística desenvolupada al nostre país (i fins i tot assegura que el castellà s'està convertint a les Illes Balears en "una llengua estrangera més").

Des del PSM-EN es considera incomprensible aquesta reacció, i destaquen que el to de la carta enviada per Margalida Tous era en tot moment positiu, i que en ella s'expressava l'oferta de col·laboració des de les institucions de Balears amb la companyia per tal de potenciar l'ús del català. Els nacionalistes consideren que Air Berlin hauria de rectificar, ja que els atacs al català no són acceptables i generen polèmiques que no beneficien ningú: ni Air Berlin, ni la llengua catalana, ni el Govern de les Illes Balears.

Davant l'actitud d'Air Berlin, els responsables de la qual asseguren que no tenen intenció d'utilitzar el català en la relació amb els seus clients adduint raons econòmiques, Margalida Tous ha manifestat que respecta les decisions de la companyia com a empresa privada, però considera que en aquest cas el problema "és més de voluntat que de recursos".
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: