"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 03/02/2010

El BLOC considera "molt preocupant" l'actuaci贸 policial a l'Inestur en qu猫 ha estat detingut un director general

La coalici贸 afirma que si el Govern i el Pacte no actuen de manera "immediata, estricta, contundent i transparent" s'estar脿 posant en perill la credibilitat de les institucionsEl BLOC Mallorca considera que l'actuaci贸 policial duita a terme avui a l'Inestur a inst脿ncia de la Fiscalia Anticorrupci贸, en el marc de la qual ha estat detingut el director general de Qualitat Ambiental, Antoni Oliver, 茅s molt preocupant. La coalici贸 manifesta que les investigacions judicials sobre aquest nou cas de presumpta corrupci贸 haur脿 d'arribar fins a les darreres conseq眉猫ncies per tal d'esclarir i depurar les responsabilitats penals que se'n derivin.

A l'espera del desenvolupament d'aquestes investigacions, el BLOC assenyala que les persones implicades hauran d'assumir les responsabilitats pol铆tiques escaients. La formaci贸 integrada pel PSM-Entesa Nacionalista, EUIB, Els Verds i Esquerra remarca que tots els partits signants del Pacte de govern actual hauran de complir escrupolosament els acords sobre els criteris d'assumpci贸 de responsabilitats pol铆tiques en el cas de c脿rrecs pol铆tics del Pacte que estiguin implicats en casos de presumpta corrupci贸. El BLOC es refereix, de manera especial, a Uni贸 Mallorquina, partit que gestiona les conselleries de Turisme i Medi Ambient, i que encara ha de fer complir aquests acords pel que fa al cas del regidor de l'Ajuntament de Palma i exconseller de Turisme, Miquel Nadal.

Per al BLOC, l'actuaci贸 del Govern i dels partits del Pacte davant els casos de corrupci贸 ha de ser immediata, estricta, contundent i transparent. Des de la coalici贸 asseguren que un Govern de Pacte progressista no es pot permetre tenir casos de corrupci贸. La formaci贸 d'esquerres, nacionalista i ecologista afirma que si no s'actu脿s amb contund猫ncia s'estaria posant en perill la credibilitat pol铆tica del Pacte i de les institucions democr脿tiques del pa铆s.
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: