"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 03/02/2010

El BLOC considera "molt preocupant" l'actuació policial a l'Inestur en què ha estat detingut un director general

La coalició afirma que si el Govern i el Pacte no actuen de manera "immediata, estricta, contundent i transparent" s'estarà posant en perill la credibilitat de les institucionsEl BLOC Mallorca considera que l'actuació policial duita a terme avui a l'Inestur a instància de la Fiscalia Anticorrupció, en el marc de la qual ha estat detingut el director general de Qualitat Ambiental, Antoni Oliver, és molt preocupant. La coalició manifesta que les investigacions judicials sobre aquest nou cas de presumpta corrupció haurà d'arribar fins a les darreres conseqüències per tal d'esclarir i depurar les responsabilitats penals que se'n derivin.

A l'espera del desenvolupament d'aquestes investigacions, el BLOC assenyala que les persones implicades hauran d'assumir les responsabilitats polítiques escaients. La formació integrada pel PSM-Entesa Nacionalista, EUIB, Els Verds i Esquerra remarca que tots els partits signants del Pacte de govern actual hauran de complir escrupolosament els acords sobre els criteris d'assumpció de responsabilitats polítiques en el cas de càrrecs polítics del Pacte que estiguin implicats en casos de presumpta corrupció. El BLOC es refereix, de manera especial, a Unió Mallorquina, partit que gestiona les conselleries de Turisme i Medi Ambient, i que encara ha de fer complir aquests acords pel que fa al cas del regidor de l'Ajuntament de Palma i exconseller de Turisme, Miquel Nadal.

Per al BLOC, l'actuació del Govern i dels partits del Pacte davant els casos de corrupció ha de ser immediata, estricta, contundent i transparent. Des de la coalició asseguren que un Govern de Pacte progressista no es pot permetre tenir casos de corrupció. La formació d'esquerres, nacionalista i ecologista afirma que si no s'actuàs amb contundència s'estaria posant en perill la credibilitat política del Pacte i de les institucions democràtiques del país.
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: